Porodica Vasković oglasila se o ćerki Heleni posle duže vremena: Naša Heni...

Porodica Vasković oglasila se o ćerki Heleni posle duže vremena: Naša Heni...

Autor: | 23/10/2023

0

Ćerka Bojana i Aleksandre Vasković imala veliki dan

Bojan i Aleksandra Vasković proživljavali su pravu dramu pre godinu dana. Kada je Aleksandra ostala u drugom stanju, saznali su da će njihovo dete imati srčanu manu. Neposredno po dolasku na svet, ćerka Helena morala je da bude operisana.

Miloš Nadaždin

 

Supruzi Bojana Vaskovića lekari su savetovali da prekine trudnoću, ali ona se ipak nadala najboljem. 

– Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim s radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja, sve je bilo u najboljem redu do samog kraja, zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada – svojevremeno je Aleksandra obavestila javnost.

Instagram

 

Mala Helena se posle operacije dobro oporavila, a danas su Vaskovići objavili da su proslavili jedan veliki korak u njenom životu.

Pročitajte: Mili moji Vaskovići... Kolege šalju poruke podrške Aleksandri i Bojanu

„Juče je bio poseban dan, naša Heni se krstila“, napisala je Aleksandra uz fotografiju ćerke. 

Instagram

 

Helena je nosila belu haljinu punu tila, a na glavi je imala beli rajf sa cvetićima i sitnim kristalima. 

Osmeh njihove ćerke vredeo je svakog stresa kroz koji je porodica prošla. Aleksandra je uz fotografiju ćerke u naručju ponosnog oca napisala da je mala postala „pravi smeško“, a kako odrasta u porodici punoj ljubavi, nije ni čudo što je Helena vesela devojčica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti