Ovako žena treba da izgleda, a ne kao... Aleksandra Vasković posle trećeg porođaja blista u kupaćem FOTO

Ovako žena treba da izgleda, a ne kao... Aleksandra Vasković posle trećeg porođaja blista u kupaćem FOTO

Autor: | 19/08/2023

0

Užareni beogradski asfalt Aleksandra Vasković zamenila je znatno boljim okruženjem. Supruga Bojana Vaskovića, pevača „Leksington benda“, sa porodicom letuje u Bristu, malom mestu na samom jugu Makarskog primorja.

Instagram

 

“Pokušaj realizovanja porodične razglednice sa letovanja je protekao u vidu manjeg nervnog sloma, ali bar je imamo kakvu takvu. Izvinjavam se svima koje smo ometali u mirnom fotografisanju zalaska sunca, a dragim prijateljima se zahvaljujemo na pokušaju da nas ubace u kadar”, našalila se Aleksandra na Instagramu.

Pročitajte: Pobeda života! Aleksandra i Bojan Vasković ekskluzivno za HELLO! predstavljaju ćerku Helenu

“Slika i prilika kako ja zamišljam da ću izgledati na letovanju i u skladu s tim maštanjem se i dalje pakujem (čitaj: nije se desilo!). Da li neke stvari nikad neću naučiti iz iskustva ili se potajno nadam da ću klisnuti u neki beach bar ostaje na univerzumu da proceni, u svakom slučaju lepo je bilo glumiti u tom filmu. A vi kako ste?”, dodala je u duhovitom tonu.

Instagram

 

Sa pratiocima na Instagramu Aleksandra je podelila i fotografije u kupaćem kostimu, a ubrzo su počeli da pristižu pozitivni komentari na račun njenog potpuno prirodnog izgleda.

Pročitajte: Aleksandra Vasković do detalja opisala agoniju kroz koju je prošla u borbi za ćerkin život

“Ovako žena i treba da izgleda! A ne kao ove avetinje danas”, “Bravo, svaka cast! Konačno da se vidi prava žena sa lepiom figurom i pravom ženskom energijom. Bravo još jednom”, “Ova žena nema mana, divna majka, prepametna, bez kompleksa i zavisti živi svoj život i uživa”...

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti