Veliko slavlje u domu Bojana I Aleksandre Vasković, čestitke neprestano stižu (foto)

Veliko slavlje u domu Bojana I Aleksandre Vasković, čestitke neprestano stižu (foto)

Autor: | 10/09/2021

0

Ćerka Bojana Vaskovića I pevačeve supruge Aleksandre veliki je razlog za njihovu sreću. Naime, preslatka Anđelina, sada već velika devojčica, 8. septembra, proslavila je svoj 6. rođendan.

U čitavu organizaciju bilo je uloženo mnogo truda, što smo imali prilike da vidimo na Aleksandrinom “Instagramu”.  Rođendanska dekoracija bila je kao iz bajke, a tema “potraga za blagom” oduševila je kako slavljenicu, tako i sve prisutne mališane.

Pročitajte: Bojan Vasković dobio ćerku

Instagram

 

Pored prelepih porodičnih fotografija, ponosna mama podelila je emotivnu čestitku upućenu njihovoj šestogodišnjoj princezi.

- Moja princeza je napunila 6 godina, a nismo se ni okrenuli. Ponosni smo u kakvu devojčicu je izrasla, a kao juče da smo bili sa one druge strane inkubatora. Naš borac sa osmehom, najbolja ćerka, unuka i najbolja seka svom bati, moja prva najveća ljubav, svaki put kad te vidim pomislim koliko je Bog veliki i zahvalna sam mu što nam te je sačuvao. Vole te tata, mama i bata najviše na svetu.

Pročitajte: Ćerka Bojana Vaskovića ima talenat za muziku - otac je tu da je podrži

Ćerka Bojana Vaskovića zauvek će pamtiti ovaj dan, kao i njeni roditelji koji su učinili sve da ga učine lepšim I boljim.

Podsetimo, pored ćerke Anđeline, Bojan I Aleksandra roditelji su sina Mihajla.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti