Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili ljubav, Aleks Rodrigez šokiran: „Depresivan je i uznemiren“

Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili ljubav, Aleks Rodrigez šokiran: „Depresivan je i uznemiren“

Autor: | 12/05/2021

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno, konačno stigla reakcija Aleksa Rodrigeza...

Vest da su Dženifer Lopez i Ben Aflek sedamnaest godina posle iznenadnog raskida veridbe ponovo zajedno odjeknula je planetom poput atomske bombe. Njihovi fanovi ne kriju oduševljenje, a šta na sve kaže Aleks Rodrigez, dojučerašnji partner zgodne pevačice?

Pročitajte: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zvanično potvrdili raskid

Getty images

 

Nekadašnji igrač bejzbola, tvrde upućeni, ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dženifer obnovila romansu sa Benom. Nagađanja da su, pošto su okončali veze u kojima su bili ‒ on sa Anom de Armas, ona sa Aleksom Rodrigezom – po drugi put jedno drugom pali u zagrljaj zapečatile su najnovije fotografije. Naime, paparaci su ih snimili po povratku sa romantičnog vikenda u Montani. U Los Anđeles su se vratili privatnim avionom, a do grada su se dovezli sedeći jedno pored drugog na zadnjem sedištu automobila.

Pročitajte: Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju gde su stali pre dve decenije (foto)

Profimedia

 

Izvor blizak Rodrigezu otkrio je kanalu “E!” da se Aleks nadao pomirenju sa Dženifer, dodajući da je depresivan i veoma uznemiren zbog fotografija koje su obišle svet, kao i da je sve to rekao bivšoj verenici.

Džej Lo i A Rod otpočeli su vezu u februaru 2017, dve godine kasnije su se verili, da bi pre mesec i po dana zajedničkim saopštenjem potvrdili rastanak.

Pročitajte: Posle tajnog susreta Dženifer Lopez i Bena Afleka oglasila se Dženifer Garner - Želim im...

Dženifer i Ben upoznali su se 2002. godine na snimanju filma „Gigli“. Film je doživeo neuspeh na blagajnama i kod kritičara, ali su njih dvoje uplovili u romansu koja upravo doživljava renesansu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti