Prve fotografije sa venčanja Bena Afleka i Dženifer Lopez, venčanica je kao iz bajke (foto)

Prve fotografije sa venčanja Bena Afleka i Dženifer Lopez, venčanica je kao iz bajke (foto)

Autor: | 18/07/2022

3

Venčanje Bena Afleka i Dženifer Lopez odigralo se ovog vikenda u Las Vegasu u najvećoj tajnosti. 

Kako prenose strani mediji, dozvolu za brak su dobili u okrugu Klark u državi Nevada. Licenca je izvađena 16. jula i glasi na njihova legalna imena, Bendžamin Gaza Aflek i Dženifer Lin Lopez.

Pročitajte: Jednostavno ljubav - Venčali se Ben Aflek i Dženifer Lopez

Venčanje Bena Afleka i Dženifer Lopez podiglo svet na noge 

Vest je kao bomba odjeknula svetom, a oduševljenje što su posle 17 godina od raskida veridbe ponovo jedno drugom sve ne prestaje. Na Instagram stranici sajta Who What Wear objavljen je snimak u kojem jasno piše da su se njih dvoje venčali na tajnoj večernjoj ceremoniji u Las Vegasu, a svet je po imao priliku da vidi venčanicu Dženifer Lopez.

Pročitajte: Trudna Jelena Đoković blistala na venčanju, sve emocije u jednoj slici (foto)

Sudeći po fotografijama koje su se pojavile na Internetu čini se da je Lopezova ipak imala dve haljine, te da je zavete Benu Afleku izgovorila u čipkastoj venčanici dugih rukava bez ramena, dok je bajkovitom izgledu doprineo i dugački veo. 

- Bilo je baš kao što smo zamišljali. Odleteli smo u Las Vegas i sa još četiri para stali u red da sačekamo dozvolu za venčanje. Iza nas su se dva muškaraca držala za ruke. Ispred nas bio je mladi par koji je doleteo ovde iz Viktorvila, na drugi rođendan svoje ćerke. Svi mi smo želeli isto – da se predstavimo svetu kao partneri i da pred celim svetom izjavimo ljubav kroz taj drevni i univerzalni simbol, brak – poručila je Dženifer.

Pročitajte: Prsten ne laže - Ben Aflek zaprosio Dženifer Lopez, latino diva uslikana sa prelepim dijamantom na ruci (foto)

Latino zvezda usvom emotivnom obraćanju otkrila je da su jedva stigli na vreme, kapela samo što se nije zatvorila. Ni slavna imena nisu im pomogla da dobiju Elvisovog imitatora – nijedan nije bio na raspolaganju. Uloge svedoka na venčanju preuzela su njihova deca.

- Zaista, sve što je potrebno jeste ljubav. Tako smo zahvalni što imamo toga u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo - poručila je Džej Lo. 

Svoje emotivno pismo potpisala je novim prezimenom: Mrs. Jennifer Affleck.

 

Komentari (3)

Loading
Meliha Ćorić 20:36 18.07.2022
Odgovori

Hvala Bogu! Živjela ljubav! Divno ih je vidjeti sretne❤️❤️❤️❤️❤️

Dani 07:06 19.07.2022
Odgovori

U ovakvoj haljini idem po gradu kad pazarim samo u plavoj boji...ne vidim nista spektakularno ovde da je kao iz bajke

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti