Više se ne kriju: Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno u Majamiju (foto)

Više se ne kriju: Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno u Majamiju (foto)

Autor: | 24/05/2021

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek, 17 godina od raskida, odlučili su da svojoj ljubavi daju novu šansu. Kao bomba odjeknula je pre nekoliko nedelja vest da se nekadašnji verenici tajno viđaju, mada se njih dvoje tim povodom ne oglašavaju. A i ne moraju jer njihovi postupci govore više od hiljadu reči.

Pročitajte: Ponovo zajedno - Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju gde su stali pre dve decenije? (foto)

Profimedia

 

Mada pojedini mediji sve ovo tumače kao veštu manipulaciju javnosti i marketinški trik, stvarnost je, tvrde upućeni, drugačija. U prilog tome govore i najnovije fotografije. Dženifer Lopez i Ben Aflek uslikani su na balkonu jedne kuće u Majamiju, na koji su izašli u različito vreme, a iskusni i uporni paparaci uspeli su da ih fotografišu kako uživaju u pogledu na okean.

Poznati glumac izašao je na terasu da se osveži pićem i popuši cigaretu, a latino diva da „protegne noge“. Tom prilikom videli smo je u „kućnom izdanju“, u dugačkoj svetloplavoj haljini koja je dodatno istakla njenu atraktivnost.

Pročitajte: Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili ljubav, Aleks Rodrigez šokiran - „Depresivan je i uznemiren“

Profimedia

 

Podsetimo, Dženifer Lopez je u aprilu definitivno okončala četvorogodišnju vezu sa nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom, dok je Ben nešto ranije raskinuo sa Anom de Armas. Nisu gubili vreme, pa su jedno drugom odmah potrčali u zagrljaj. Tako dobro poznat.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti