Ponovo zajedno: Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju gde su stali pre dve decenije? (foto)

Ponovo zajedno: Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju gde su stali pre dve decenije? (foto)

Autor: | 03/05/2021

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek - nova šansa za staru ljubav?

Gotovo dve decenije posle raskida, Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili su kontak - nekadašnji par primećen je prošle nedelje u pevačicinoj kući u Los Anđelesu. Zgodni glumac uslikan je dok je izlazio iz svog belog džipa, dok smo na ostalim fotografijama videli i Džej Lo kako sa naočarima za sunce sedi u automobilu.

- Istina je, videli su se prošle nedelje u Los Anđelesu - otkrio je izvor za magazin "People" i dodao:

- Jedno prema drugom imaju mnogo ljubavi. Oduvek je tako.

Pročitajte: Prvi muž Dženifer Lopez je opasan frajer (foto)

Paparaco fotografije pedestjednogodišnje Lopezove i tri godine mlađeg Afleka, koji su se zabavljali od 2002. do 2004, objavljene su samo nekoliko nedelja nakon što je latino diva zvanično okončala vezu sa Aleksom Rodrigezom.

Bivši verenici izašli su u javnost 15. aprila sa zajedničkom izjavom u kojoj se navodi da su nakon četiri godine zabavljanja raskinuli.

Pročitajte: Ljubavnica bivšeg verenika Dženifer Lopez odlučila da ne ćuti - Ovo je istina o mom odnosu sa Aleksom

Dženifer Lopez i Ben Aflek upoznali su se 2002. godine na snimanju filma "Gigli", vezu su neko vreme krili, da bi ubrzo postali miljenici javnosti i među prvim parovima koji je dobio svoje hibridno holivudsko ime - "Bennifer". Venčanje planirano za septembar 2003. odložili su četiri dana pre ceremonije, a onda je u januaru iduće godine zvanično saopšteno da raskidaju.

Iako su im se ljubavni putevi razdvojili, to se nikada nije moglo reći i za prijateljske.

Pre par meseci Ben Aflek se u podkastu "The Hollywood Reporter's Awards Chatter" osvrnuo na vezu sa Dženifer Lopez, istakavši da veliki deo medijske pažnje nije bio naklonjen latino divi.

- Ljudi su bili tako zli pre njoj - seksistički i rasistički nastrojeni. Kada bi danas neko napisao ono što su tada pisali, momentalno bi dobio otkaz. Tek sad je poštuju jer je došla odakle je došla i napravila to što je napravila, baš kao što je trebalo da bude od samog početka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti