Ne jedna, već tri! Evo u kojim venčanicama je Džej Lo blistala, ne zna se koja je raskošnija, a otkrivamo i zašto su tako posebne (foto)

Ne jedna, već tri! Evo u kojim venčanicama je Džej Lo blistala, ne zna se koja je raskošnija, a otkrivamo i zašto su tako posebne (foto)

Autor: | 24/08/2022

0

Venčanice Dženifer Lopez bile su spektakularne

Visokom društvu venčanica koje su ušle u istoriju najverovatnije će se pridružiti i ove sa potpisom Ralfa Lorena, sašivene specijalno po merama Dženifer Lopez. Na svom drugom venčanju sa Benom Aflekom, proteklog vikenda u Džordžiji, zanosna glumica i pevačica nosila je tri modela iz ateljea čuvenog kreatora. Nije mogla da se odluči samo za jedan, a kada bacite pogled na haljine, biće vam jasno i zbog čega.

Pročitajte: Kao na filmu - Zavirite u raskošno venčanje gospodina i gospođe Aflek (foto)

 

 

Počnimo od najraskošnije, „dolce vita“ varijante. Čak petsto metara tkanine isečeno je na volane koji su potom zašiveni u slojevima, a prizor je bio spektakularan. Romantično i dramatično u isto vreme. Remek-delo veterana američke modne industrije. Dah je oduzimao i dugački čipkani veo. Izgledao je kao da lepa nevesta, dok hoda, za sobom ostavlja talase koji se lagano povlače sa obale.

Pročitajte: Drama prekinula pripreme za venčanje - Ben Aflek u suzama, kakva nesreća ga je zadesila

 

 

I druga haljina bila je san snova. Kao velike niske bisera, naslagane jedna na drugu. Čak tridesetoro ljudi radilo je na ovom komadu, a posao je trajao više od sedamsto sati. Svila, til, sićušni biseri i „Swarovski“ kristali, treba vam oštro oko i mnogo veštine da biste sve to spojili u ovakav komad.

Treći model istakao je siluetu zahvaljujući elegantnoj bazi u vidu sirena-kroja. Gornji deo bio je podeljen na dve trake koje su se ukrštale na grudima i leđima, a rubovi su bili ukrašeni kristalima.

 

 

Ovo nije bio prvi put da Dženifer Lopez staje pred oltar, ali joj je nesumnjivo bio najvažniji. Ipak je promenila tri venčanice...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti