Svadba Dženifer i Bena počinje: O trodnevnom spektaklu će se tek pričati

Svadba Dženifer i Bena počinje: O trodnevnom spektaklu će se tek pričati

Autor: | 19/08/2022

0

Svadba Dženifer i Bena intrigira javnost

Sve je spremno za veliki dan. Tačnije, za tri velika dana, jer toliko će trajati svadbeno veselje Dženifer Lopez i Bena Afleka. Pre nekoliko nedelja izgovorili su sudbonosno „da“ u Las Vegasu, pred svojom decom, a sada će zavete obnoviti pred više svedoka.

Pročitajte: Iz grada greha u grad ljubavi - Dženifer i Ben Aflek na romantičnom medenom mesecu (foto)

Instagram

 

Izabrali su mirno mesto u Džordžiji, lepu vilu na posedu okruženom šumom, pored reke, nedaleko od grada Savana. Snimci iz vazduha otkrivaju da su pripreme u završnoj fazi, a sve počinje danas, u kasnim satima, večerom za odabrane goste.Venčanje je planirano za subotu. Kako najavljuju američki mediji, pozvani su najbliži članovi porodica i prijatelji slavnog para, među njima i Met Dejmon, Džimi Kimel, Benov mlađi brat Kejsi Aflek... Događaj će obezbeđivati armija telohranitelja, što znači da će paparacima i ostalim radoznalcima pristup biti – zabranjen. Osim ako ne iznajme helikopter.

Page six printscreen

 

Glumac je, inače, nedavno kupio ovo imanje za osam miliona dolara. U četvrtak je sa suprugom primećen u šopingu u Savani. Ničim nisu odavali da ih čeka trodnevni provod.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti