Ipak kraj: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zvanično potvrdili raskid

Ipak kraj: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zvanično potvrdili raskid

15/04/2021

0

Raskid Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza sada je zvaničan. Posle nekoliko nedelja nagađanja i spekulacija da li je ljubavi zaista došao kraj, stigla je i zvanična potvrda.

 - Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da sarađujemo ​​i da podržavamo jedno drugo u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedino što možemo reći jeste hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku - poručili su sada već bivši verenici. 

Pročitajte: Kraj ljubavi - Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez! Oglasila se pevačica!

Pre tačno mesec dana, kako je pisao "Paxe Six", raskid Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza dogodio se neposredno posle prelepog odmora u Dominikanskoj Republici. Navodno, vezi je presudilo Rodrigezovo dopisivanje i video pozivi sa Medison Le Kroj, zvezdom rijalitija “Southern Charm”. 

Iako su svi svetski mediji preneli vest o raskidanju dvogodišnje veridbe, Aleks i Dženifer oglasili su se na tu temu i rešili da stanu na kraj svim nagađanjima.

- Ostajemo zajedno i radićemo na našem odosu - preneo je pre mesec dana reči poznatog para "E! News". Ipak, sada je ljubavi zaista došao kraj, pa se novo pomirenje definitivno ne nazire. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti