"Ne tuguje to Ona": Olivera Balašević skinula crninu i novom odevnom kombinacijom poslala snažnu poruku (foto)

"Ne tuguje to Ona": Olivera Balašević skinula crninu i novom odevnom kombinacijom poslala snažnu poruku (foto)

Autor: | 24/04/2021

1

Olivera Balašević prošetala Novim Sadom u impresivnoj prolećnoj kombinaciji...

Dva meseca, i koji dan više, prošlo je od poslednje plovidbe legendarnog Panonskog mornara. Region i dalje tuguje, ne miri se sa odlaskom Đorđa Balaševića, ali – ostaju pesme, knjige, uspomene, čitava jedna epoha za sva vremena. Najteže je uvek najbližima, i samo njegova porodica zna koliko je snage potrebno da se bol makar malo ublaži. No, život mora dalje.

Pročitajte: Prvi put posle Đoletove smrti, oglasila se Olivera Balašević (video)

Pre nekoliko dana Đoletova supruga Olivera prvi put se pojavila u javnosti, kako bi novosadskoj Akademiji umetnosti u ime porodice uručila vredan poklon. A danas je njena starija ćerka Jovana na Instagramu objavila fotografije koje kao da potvrđuju upravo gore pomenute reči – život mora dalje.

„Ne tuguje to Ona, to samo vetar svira prolećnu sonatu – kad joj nije vreme!“, napisala je Lola u objavi, uz haštagove #jednajemajka i #lavitaebella i #planetadvoriste, kako glasi naslov Oljine knjige koja je ovog aprila doživela četvrto izdanje.

Pročitajte: Olivera Balašević - Ponekad je mnogo teže izaći na kraj sa izobiljem nego sa oskudicom

Osmeh je lajtmotiv, pevao je nekad Đole. Uz „dodaj svetu malo boje“, njegova supruga prošetala je Novim Sadom u impresivnoj prolećnoj kombinaciji - farmerkama, roze sakou i košulji, začinivši stajling šarenom maramom. Lolina objava sve je oduševila, pa je na račun lepe mame stiglo bezbroj komplimenata.

Podsetimo, porodica Balašević pre dva dana je Akademiji umetnosti darovala audio-vizuelnu opremu vrednu oko 30.000 evra. Zvučnici, plejeri, miksete, sve što je korišćeno 2008. godine za montažu filma “Kao rani mraz”, rađenog po motivima čuvene “Priče o Vasi Ladačkom”, poklon su važnoj ustanovi kulture povodom 47. rođendana.

Pročitajte: Jovana Balašević - Verujem da će ćerke jednog dana razumeti moj posao

- U ovim danima koji su teški za moju decu i mene, kao roditelj mogu biti mirna. Dvoje od troje naše dece, Jovanu i Jelenu, iškolovala je ova akademija, i ovo je naš način da se zahvalimo profesorima, Novom Sadu, građanima, svima koji su učestvovali u danu kada je Đorđe otišao - rekla je Olja i dodala da je šou-biznis zbog pandemije stao, ali obrazovanje ne bi smelo.

Komentari (1)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još