Tanja Savić na ivici sloma: Suđenje je odloženo, a ovaj Dušanov potez, zadao joj finalni udarac

Tanja Savić na ivici sloma: Suđenje je odloženo, a ovaj Dušanov potez, zadao joj finalni udarac

Autor: | 19/02/2021

1

Tanja Savić sa advokatom je pre par dana otputovala u Australiju, gde je za 19. februar bilo zakazano suđenje za starateljstvo nad sinovima. Kako su preneli domaći mediji, Tanjina porodica prodala je čak i porodično imanje, kako bi joj pomogla oko troškova suđenja. Ipak, nešto je opet pošlo po zlu i drama Tanje Savić nije dobila konačni epilog.

- U aprilu prošle godine sam videla decu. Sve se razvija veoma sporo, zbog korona virusa ponajviše. Možda neke ustanove i u Australiji i kod nas koriste vreme oko kovida da bi imali izgovor da svoj posao ne rade kako treba. Ne uzimaju u obzir kako se majka oseća što je ostala bez svoje dece. Ovo je predugo, mukotrpno je, dosta mi je više svega. 19. februara je trebalo da bude suđenje, međutim pomerili su za 24. i 25. februar, u šoku sam. Suđenje je u Australiji, ja ne mogu tamo biti fizički, najverovatnije će biti putem aplikacije - započela je Tanja priču. 

Pročitajte: Svi se pitaju šta sad - Suđenje Tanje Savić i Dušana samo što nije, a on šalje jasnu poruku

Luka Šarac

 

Što se suđenja tiče, Tanja ipak bira da veruje da je pravda na njenoj strani:

- Australijski zakon je pravedan, sve je sporo zbog korone. Pošto ima mnogo dokaza, predala sam preko 3.000 papira protiv njega, ostalo je da se brani nekim porukama koje sam ja slala, to je tako bezazleno. Ja sam majka, imam svako pravo da kažem svoja osećanja i da opsujem u porukama, to je priložio protiv mene.

Iako se Dušan protivio, Tanja je uspela da se zakonski izbori da svakodnevno čuje sinove.

- Imam komunikaciju sa decom zahvaljujući sudu u Australiji, jer sam podnela tužbu protiv mog bivšeg supruga, jer se nije javljao na telefon, nije davao decu. Sticajem okolnosti, sud je reagovao, moramo da se čujemo svakog dana u devet ujutru, kod njih je tad šest uveče. Oni nekako kriju, ipak su dečaci. Na samom početku su mnogo teže reagovali, nisu bili spremni na situaciju. Sada kapiraju, uključeni su i psiholozi u celu priču. Oni tačno znaju kako procedura teče, da se mama sudi sa tatom. Sada im je mnogo jasnije, znaju šta se dešava, to ranije nije bio slučaj - istakla je ona u emisiji "Posle ručka".

Pročitajte: Stigao je i taj dan - Sinovi Tanje Savić nikad srećniji, pevačica kreće put Australije

Instagram screenshot

 

 

Dušan Jovanović sa druge strane ne bira sredstva. Domaći mediji preneli su nedavno da je čak i unajmio privatnog detektiva, kako bi prikupio dokaz za suđenje.

- Tanja još ne može da dođe sebi od kada je saznala da je detektiv prati već mesec dana. Još veći šok za Tanju je bio kada je saznala da se odlučio na taj korak kako bi imao materijal za sud. Nadao se da će uslikati Tanju sa raznim muškarcima, da skita. Želi da je sudu predstavi kao majku koja je nemarna - rekao je izvor za "Star" i istakao da je Tanja sada još više na oprezu, jer ne želi da učini nesmotren korak i izgubi prednost na suđenju.

 

Komentari (1)

Loading
Milka 23:07 19.02.2021
Odgovori

Ova sve laže. Kao otputovala u Australiju, pa ponela 3000 papira, pa sve to ostavila tamo u Sudu pa taj sud odložio ročište za nedelju dana a ona ne može to da čeka pa se vratila u Srbiju. Ma dajte molim vas, da li vi mislite da vase novine i vaš sajt čitaju samo deb**i.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti