Amal i Džordž Kluni na večeri sa prijateljima u Italiji

Amal i Džordž Kluni na večeri sa prijateljima u Italiji

Autor: | 06/07/2015

0

Bliži se prva godišnjica braka Džordža Klunija i Amal Alamudin. Par se venčao septembra prošle godine u Veneciji, a da supružnici obožavaju zemlju mode, fudbala i automobila govori i činjenica da su odlučili da deo svog godišnjeg odmora provedu u glumčevoj vili na jezeru Komo.
Holivudski superstar i britanska pravnica u Italiju su stigli u društvu brojnih prijatelja koji su smešteni u njihovom raskošnom domu, a par je svoje goste sinoć poveo u jedan restoran gde su ih uslikali paparaci.
Uprkos činjenici da sa lokalnim fotoreporterima već godinama unazad ima brojnih problema, te da ih je nedavno tužio i zahtevao da se ne približavaju njegovom domu tvrdeći da mu narušavaju privatnost, pedesetčetvorogodišnji glumac i režiser sinoć nije mario za njih. On se u društvu prijatelja i mlade supruge opustio i uživao u hrani i piću, a sudeći po fotografijama iz restorana je izašao veseo i dobro raspoložen za šta je pored mlade i lepe supruge zaslužna i poneka čaša nadaleko čuvenih italijanskih vina.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti