Nataša Bekvalac: Zaljubljena sam - Ljuba je moja ljubav

Nataša Bekvalac: Zaljubljena sam - Ljuba je moja ljubav

Autor: | 21/10/2014

0

Od trenutka kada je pre četrnaest godina debitantskim nastupom na festivalu "Sunčane skale" uzburkala do tada pomalo uspavanu muzičku scenu, Nataša Bekvalac istim intenzitetom intrigira javnost, ne samo svojom pojavom, već i burnim emotivnim epizodama. Ljubavni život fatalne pop zvezde, koja je svojevremeno izjavila da je najfatalnija za samu sebe, prati se kao latinoamerička sapunica, čiji se svaki nastavak željno iščekuje. Od mladalačke veze sa biznismenom Miodragom Kostićem, preko braka sa vaterpo reprezentativcem Danilom Ikodinovićem, do romansi sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem i rukometašem Ljubomirom Jovanovićem.
Odnos sa Ljubom Nataša je dugo opisivala kao prijateljski, u šta je malo ko verovao, međutim, bio je to njen način da svoju intimu zaštiti od pritisaka nemilosrdnih medija.
- Ljuba je moj prijatelj. Znam, isuviše je zgodan da bi to bio u očima drugih ljudi, ali je tako.
Isprovocirana člankom kako je posle žučne svađe "otkačila" nekadašnjeg rukometaša, intriganta Novosađanka oglasila se na "Instagramu", demantovala sporne navode i konačno priznala vezu sa Jovanovićem.
- U komunikaciji sa novinarima uvek sam bila iskrena i otvorena, moj privatni život bio je baš svima "na izvol'te". Svako je o meni mogao da piše šta želi, jer je poznato da retko tužim. Osim kada se baš pretera i izmisli da mi, recimo, na Ibici društvo prave kontroverzni biznismeni. Ne tužim ni kada sam "godinu dana u paralelnoj vezi", ni kada sam "ljubavnica oženjenog fudbalera", ni kada sam u vezi sa svojim prijateljima. Moj život nije savršen, baš kao što ni ja nisam savršena. Prema meni niste imali obzira kada sam doslovno prolazila kroz pakao, bilo je važno uslikati što bolniju grimasu. Niste imali obzira ni kada sam htela da pomognem sebi, kada sam stala pred sve, otvorila srce, dušu, želudac i ostale organe. Dok sam pred celom državom lila najiskrenije i najbolnije suze, nazvana sam vrhunskom lažljivicom i manipulatorom. Sada sam zaljubljena i volim jednog dečka. On je najbolja osoba koju sam u životu srela. O njemu ne želim da pričam za novine, ne želim da se kezimo sa naslovnih strana, da idemo na javne događaje... Ali to nije razlog da ga ponižavate, da od njega pravite nešto što zaista nije i da, kada vam zafali priča, objavite kako sam ga izbacila iz stana sa sve kesama kroz prozor. Nemojte to da radite, imajte malo obzira i poštovanja. Najveće ljubavi su tihe. Dopustite mi da ovu svoju živim tiho. Kada sam na sceni – gazite - napisala je Nataša i iznova zaintrigirala radoznalu javnost.

U poslednjem razgovoru za magazin "Hello!", Nataša je istakla da njen ljubavni život ni izbliza nije buran, kao što neki uporno pokušavaju da predstave.
- Upravo ta moja, verujem, zdrava potreba da sačuvam privatnost fabrikuje takve napise, ali to je već problem onih koji pišu. Ljubavni život je sfera kojom mogu da budem zadovoljna isključivo kada je u granicama moje intime. Ko još može da bude spokojan i srećan dok nacija raspreda o toku njegove veze i brižno prati svaki načinjen korak.
Nataša i Ljuba vezu su otpočeli u proleće 2011. godine, nekoliko meseci posle njenog razvoda od Danila Ikodinovića, ali ona nije dugo potrajala. Idealnu polovinu pevačica je vrlo brzo pronašla u menekenu Vladimiru Vuksanoviću, sa kojim se prošle jeseni i verila, dok se nekadašnji rukometaš "Partizana", koji danas uspešno obavlja funkciju zamenika direktora Komunalne policije, zbližio sa televizijskom voditeljkom Kristinom Radenković. Putevi su im se ponovo ukrstili krajem 2013. godine, kada su odlučili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.
Pop zvezda nedavno je sa sestrom i prijateljima u Amsterdamu proslavila trideset četvrti rođendan, a sedam dana kasnije, 4. oktobra, svećice na torti ugasio je i njen bivši suprug.
- Naravno da sam Danilu čestitala rođendan. Pripremile smo i poklon koji će mu Hana odneti - izjavila je pevačica za emisiju "Ekskluziv" i još jednom potvrdila da je sa Ikodinovićem posle razvoda ostala u korektnim odnosima.
- Danilov i moj odnos veoma je jednostavan i svodi se na brigu i dogovore u vezi sa našim detetom. Komuniciramo onoliko koliko je potrebno za dobre roditeljske realcije. Kada prođe vreme, stišaju se strasti i ostave vas na miru, sve dođe na svoje. Svi smo različiti i stvari ne treba generalizovati, ali bilo bi lepo i u interesu dece da roditelji uvek budu na istoj strani i, ako je moguće, ostanu prijatelji. Imala sam tu sreću i volela bih da tako bude i ubuduće. Danilo ne voli kada ga pominjem u intervjuima, a ja baš volim, pa ću reći, da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih njega. On je dobar otac i dobar bivši muž - rekla je Nataša za "Hello!".
Napokon dovoljno zrela, a u istoj meri lepa i fatalna, majka sedmogodišnje Hane kaže da su joj tridesete donele neku posebnu magiju.
- Hrabrija sam za promene i u svemu više uživam, svesna da život tako brzo proleti i da je dovoljan samo trenutak da ti se svet izvrne naopačke. Spremnija sam da rizikujem i uopšte mi ne prija ušuškavanje u nešto što "dobro prolazi, što je pitko i sigurno se svima dopada".

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Foto: Andreja Damnjanović, Life Content
Stilistkinja: Kristina Bekvalac
Šminka: Mina Abramović
Frizura: "U.H.S. Taubner"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti