Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Par u žiži

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Par u žiži

Autor: | 02/07/2012

0

Otkako je pobednik rijalitija „Survivor“, poznati maneken Vladimir Vuksanović na Ibici učestvovao u snimanju spota za numeru „Pozitivna“ pop zvezde Nataše Bekvalac, mediji ne prestaju da se interesuju za prirodu njihovog odnosa. Iako su lepa Novosađanka i atraktivni Beograđanin posle snimanja spota na mondenskom španskom ostrvu u više navrata u javnosti istakli da ih vezuje samo poslovni odnos, srpski mediji su posumnjali u to. Posle fotografija koje su se pojavile u dnevnim novinama, na kojima  maneken grli popularnu pevačicu, Vladimir i Nataša su postali par o kome se najviše govori i piše.
Kao da nimalo ne mare za to, oni nisu želeli da demantuju, niti da potvrđuju spekulacije javnosti da su u ljubavnoj vezi. „Nemam komentar“,bilo je sve što je maneken koji studira u Solunu rekao dnevnom listu „Kurir“ o fotografijama koje su nastale u Hrvatskoj, gde su oboje nedavno boravili. Naime, u Bolu, na hrvatskom ostrvu Brač, par je prisustvovao modnoj manifestaciji „Perwoll Faahion.Hr“. Bili su gosti revije na drugoj večeri spektakularne modne manifestacije, održane na prelepoj plaži „Zlatni rat“. Osim njih, prisustvovao je i Beograđanin Nenad Radujević, vlasnik i direktor modnog studija „Click“, na čiji su poziv oboje i došli na prestižni modni događaj.
Posle objavljivanja slika u medijima, portparol slavne pevačice objasnio je da je Nataša na modni događaj došla upravo na poziv Nenada Radujevića.
- Nataša se odazvala pozivu dugogodišnjeg prijatelja Nenada da prisustvuje modnoj manifestaciji na Braču. Ujedno se sastala i sa svojim menadžerom za područje Hrvatske u vezi sa nastupom tokom leta. Iz Hrvatske je otputovala u Skoplje, gde je imala koncert - kazao je pevačicin predstavnik za odnose sa javnošću.
Osim Nenada Radujevića, te poznatog srpskog manekena i jedne od najpopularnijih pevačica na području nekadašnje jugoslovenske republike, u odlično organizovanim revijama prekrasnog ambijenta plaže „Zlatni rat“ bilo je mnogo predstavnika hrvatske modne scene i brojnih pripadnika javnog društvenog života. Domaćin modne smotre u Bolu bio je luksuzni „Grand Hotel Bluesun Elaphusa“, gde su svi gosti bili smešteni.
Uz popularne hrvatske modne dizajnere Martinu Felju, Aleksandru Dojčinović, Ivanu Barač, Marinu Obradović, Aleksandra Žarevca i Matiju Čop, kao i Zorana Garevskog, posebni gost ovogodišnjih „cruise“ kolekcija bila je i naša talentovana kreatorka Ljuba Sikimić.
Jedinstveno okruženje predivne plaže, čuvene na celom primorju, opuštena letnja atmosfera i „cruise“ kolekcije renomiranih modnih dizajnera bili su povod da se proslavi završetak uspešne modne manifestacije. Ekskluzivnom afterpartiju, koktel-zabavi „White party“, kojom je proslavljen uspešan kraj modnog spektakla, prisustvovali su i Nataša i Vlada. Među ličnostima koje su se odlično provodile na „zabavi u belom“, osim para u žiži javnosti, bio je i Nenad Radujević. Oni su, zajedno sa organizatorima iz Hrvatske, veselo nazdravljali odlično organizovanom modnom događaju, a dan posle toga bio je rezervisan za putovanje. Nataša je došla u Beograd, gde živi, dok je Vladimir otputovao u Grčku. Boravio je nekoliko dana u Solunu, gde krajem avgusta nastavlja master studije. Odmor na mondenskom ostrvu Mikonos sledeća je „letnja stanica“ manekena koji je sve popularniji otkako je završen rijaliti „Survivor“.
Nataša leto nastavlja radno jer je očekuju nastupi i snimanje nekoliko spotova. Iako će u predstojećim mesecima imati mnogo obaveza, nema sumnje da će par nastaviti ruženje tokom leta bez obzira na spekulacije javnosti o prirodi njihovog odnosa. 

Piše: Nadežda Jokić 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti