Vladimir Vuksanović: Moć ljubavi

Vladimir Vuksanović: Moć ljubavi

Autor: | 10/01/2013

0

Poznati maneken Vladimir Vuksanović ne krije da je prošla godina bila njegova u svakom smislu. Početak 2012. doneo mu je pobedu u takmičenju preživljavanja, kada je među osamnaest učesnika rijalitija „Survivor" na Kostariki osvojio novčanu nagradu i titulu jedinog preživelog. Posle toga, zajedno sa prijateljem otvorio je balon za fudbal u Beogradu „Imperija sport“ i ubrzo otpočeo emotivnu romansu sa jednom od najpoželjnijih poznatih Srpkinja, novosadskom pevačicom Natašom Bekvalac. Celo leto zaljubljenom paru proteklo je bajkovito, često su putovali. Iako su početak romanse vešto krili od javnosti, uspešni maneken, koji će 14. januara proslaviti dvadeset pet godina, obelodanio je za magazin „Hello!“ da je u vezi sa lepom muzičkom zvezdom. Postali su najpoznatiji par u zemlji i gotovo da se nisu razdvajali od početka romanse.
Uporedo su se posvetili poslu, Nataša je radila na dva singla i njihovom ekranizovanju, a uspešni Beograđanin postao je suvlasnik popularnog beogradskog noćnog kluba „Disko Petao“. Vikendom Nataša je putovala na zakazane nastupe, a njen dečko je boravio u diskoteci u koju je uložio deo novca koji je osvojio kao pobednik rijalitija „Survivor“. Veza poznatog para tokom meseci postajala je sve snažnija. Kad god je poznata plavuša nastupala u Beogradu, zgodni student univerziteta „Šefild“ u Solunu pravio joj je društvo. Poslednje ispite za završetak master studija na grčkom univerzitetu Vladimir će dati krajem januara kada će otputovati u Solun.
Pre toga zaljubljeni Vuksanović dočekuje „Novu godinu“ sa svojom zanosnom devojkom koja nastupa na gradskom trgu u Zaječaru. Par je isplanirao da posle „reprize“ novogodišnje večeri, kada Nataša nastupa u nekom od beogradskih popularnih noćnih klubova, zajedno otputuje na zimovanje. Uživaće u osami, ali i odmoru na koga će prikupiti energiju za nove poslovne podvige.
- Najvažnije je šta Nataša i ja osećamo jedno prema drugome. Naš odnos je sjajan, zaljubljeni smo i to ništa neće pokvariti - kaže Beograđanin koji je javnost osvojio besprekornim vaspitanjem, dobrotom i iskrenošću koju je pokazao tokom boravka na Kostariki, dok je učestvovao u rijaliti-emisiji „Survivor“.
Iako je delovalo kao da deo javnosti samo čeka kraj ljubavi između popularnog manekena i jedne od najpoznatijih pevačica srpske muzičke scene, jasno je da je njihova ljubav sve jača. Njihova romansa utemeljena je na poverenju o kome je Vuksanović govorio za „Hello!“ na početku njihove romanse:
- Kod žena me uvek privuku pozitivan odnos prema životu, osmeh i harizma. Upravo ono o čemu uvek pričam: „hemija“, slična interesovanja i smisao za humor. Ako se dvoje lepo uklope i desi im se „hemija“, poverenje se stiče s vremenom. Ne može u vezu da se uđe sa poverenjem ili bez njega. Kada se stekne, bitno je da se obe strane trude da ga ne izgubi.
I pored sve više poslovnih obaveza koje imaju, emotivna veza popularnog para samo se učvršćuje, a zaljubljeni dvojac uživa u malim stvarima koje jedno drugom priređuju. Ponašaju se prirodno, opušteni su i uživaju u šetnjama srpskom prestonicom, gde oboje žive.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Foto: Life Content, „Svet & Style“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti