Nataša Bekvalac: Sve je baš onako kako treba da bude

Nataša Bekvalac: Sve je baš onako kako treba da bude

Autor: | 29/01/2014

0


Godinu za nama Nataša Bekvalac pamtiće kao jednu od turbulentnijih, ponajviše zbog dešavanja u svom emotivnom životu. Mada je sve delovalo idilično, samo tri meseca pošto ju je maneken Vladimir Vuksanović zaprosio na Ibici, par je krajem decembra iznenada raskinuo veridbu.
Nesporazumi su, navodno, postali učestaliji, a posle jedne od ozbiljnijih svađa, doneli su odluku da svako nastavi sam. Informaciju o raskidu pokušali su da sakriju, ali se pop zvezda odala porukama koje je ostavljala na Instagramu:
- Tužna duša uvek je budna posle ponoći.
- Ponos će uvek biti najveća distanca između dvoje ljudi.
- Nisi ti nju voleo. Možda samo nisi želeo da budeš sam. Ili je možda samo bila dobra za tvoj ego. Ili si se možda zbog nje osećao bolje, mislio si bolje i o sebi i o svom bednom životu. Ali nisi je voleo. Jer ne uništavaš ljude koje voliš.
I dok je Natašin profil na Instagramu "goreo" od emotivnih poruka, na Vladinom su uglavnom osvitale fotografije iz noćnog provoda.

Novogodišnja noć, međutim, donela je novi obrt - par se pomirio, a pevačica je odmah posle koncerta koji je održala na trgu ispred Skupštine pohitala na splav “Dragstor Play”, u zagrljaj svog verenika. Očevici tvrde da do kraja noći nisu prestajali da razmenjuju nežnosti.

Jedan od najatraktivnijih parova javne scene o svom odnosu ozbiljno je porazgovarao, posle čega su doneli odluku da ljubavi daju još jednu, treću šansu. Složili su se da su ishitreno odreagovali i da veridbu ne bi trebalo tek tako raskidati, pogotovo što ih, uprkos svemu, vežu čvrste emocije.

- Srećna sam, a stvari su baš onakve kakve bi trebalo da budu - kratko je prokomentarisala Nataša.

Tek što su se strasti stišale, a intrigantni verenici nastavili tamo gde su krajem decembra stali, Vladimir je sa prijateljima otputovao na Tajland, gde je 14. januara proslavio dvadeset šesti rođendan. Natašine suze na nastupu u Novom Sadu, gde joj je za Srpsku novu godinu na Trgu slobode klicalo više od pedeset hiljada ljudi, mnogi su doveli u vezi sa činjenicom da je od voljenog izabranika dele hiljade kilometara. Emotivno još pomalo nestabilna, pop zvezda je već narednog dana sela u avion i odletela put Bangkoka, odakle se ubrzo pridružila svom vereniku na suncem okupanoj Pataji. Par boravi u luksuznom hotelu “Hilton Pattaya”, sa pratiocima na društvenim mrežama svakodnevno dele romantične fotografije, a u Beograd će se vratiti krajem januara, gde ih očekuju brojne poslovne obaveze. Vuksanović je sve uspešniji u ugostiteljskom poslu, dok Nataša privodi kraju snimanje novog albuma i s nestrpljenjem iščekuje poslednji dan januara, kada će prvi put održati koncert u Malmeu.

Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Miloš Nadaždin, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti