Nataša Bekvalac: Inspiracija nikad ne manjka

Nataša Bekvalac: Inspiracija nikad ne manjka

Autor: | 25/12/2012

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac nedavno je održala zapaženi nastup u beogradskom klubu „Kolektiv“ na kome je premijerno izvela svoju novu baladu „Sluškinja“. Poznata po tome da vodi računa o svakom segmentu karijere, zanosna Novosađanka je i ovog puta imala zanimljiv stajling koji je uradio jedan od naših najboljih dizajnera Darko Kostić. Ovog puta otišla je korak dalje i specijalno za tu priliku uradila privremenu tetovažu na desnoj ruci. Reč je o mašni u plavoj boji kojom je prekrila trajni tatu slova „D“ kojim počinje ime njenog bivšeg supruga Danila Ikodinovića. I pored toga što su mnogi posle njihovog rastanka mislili da će se atraktivna plavuša odlučiti za trajno uklanjanje ove tetovaže, ona to ne planira da uradi. Osim ove, Nataša ima još dve tetovaže - slovo „H“ koje je uradila ubrzo po rođenju kćerke Hane, kao i crtež delfina na butini.
 - Nijednu od svojih tetovaža neću uklanjati. One su deo mene i trenutaka koji su za mene bili najvažniji. Ko zna, možda se odlučim za još neku - rekla je Bekvalčeva u jednom intervjuu za naš magazin.
Inače, na njenom nastupu u klubu „Kolektiv“ bile su mnoge poznate ličnosti, kao i njen emotivni partner Vladimir Vuksanović, sa kojim već nekoliko meseci uživa u skladnoj vezi. Ona je tom prilikom bila oduševljena odličnim reakcijama prisutnih na njenu numeru „Sluškinja“, a šira publika je istu pesmu prvi put čula samo nekoliko dana kasnije na televiziji „Pink“ u emisiji „VIP Room“. Autorka te balade je njena dugogodišnja prijateljica, poznati hitmejker Aleksandra Milutinović, a ovo je ujedno i prvi puta da dve uspešne dame sarađuju.
- Svaka od nas nekad je sluškinja, a nekad kraljica. Ovo je pesma za sve devojke i žene koje umeju da vole - kaže Nataša.
Novosadska pevačica je u dogovoru sa svojim saradnicima odlučila da prvo promoviše ovu baladu, a kasnije pesmu „Gram ljubavi“ za koju je nedavno snimila i spot. „Sluškinja“ je već na prvo slušanje osvojila publiku, a fanovi lepe Nate uskoro će moći da uživaju i u „Gramu ljubavi“.
Iz tima za odnose s javnošću ove pevačice otkrivaju da ona do kraja godine planira da ekranizuje svoju novu baladu, dok će dugo očekivani CD pop zvezde, na kome posvećeno rade vrhunski muzičari i njeni dugogodišnji saradnici, biti objavljen u martu 2013. godine.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti