Nataša Bekvalac: Želim da usvojim dete

Nataša Bekvalac: Želim da usvojim dete

Autor: | 17/04/2013

0


Pop zvezda Nataša Bekvalac poslednjih nedelja još jednom se našla u centru medijske pažnje, što zbog burnih dešavanja u privatnom životu, što zbog aktuelnog singla. Njen odnos sa dvadesetpetogodišnjim manekenom Vladimirom Vuksanovićem, sa kojim je započela vezu pre nešto više od godinu dana, ne prestaje da intrigira medije. Naime, harizmatična muzička zvezda i nekadašnji učesnik rijaliti šou-programa "Survivor" odlučili su da više javno ne pričaju o svom odnosu, što je zagolicalo maštu javnosti. Atraktivni maneken početkom godine je zbog poslovnih obaveza u Australiji proveo mesec dana, a posle povratka kući u medijima se pojavila vest da je par odlučio da okonča svoju vezu. Budući da ni jedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ovu informaciju, to je dodatno podstaklo spekulacije, pa se u poslednje vreme u dnevnim novinama i nedeljnicima mnogo pisalo o tome da li su njih dvoje i dalje zajedno ili nisu. I dok je Vuksanović za jednu televiziju nedavno izjavio da je u njegovom ljubavnom životu "mirno more", novosadska lepotica i dalje ne želi da daje komentare na tu temu. Ipak, njih dvoje ne demantuju da su još u kontaktu i da imaju skladan odnos, a na društvenoj mreži Instagram nedavno se mogla videti fotografija Nataše i Vlade u društvu njene sestre, dizajnerke Kristine Bekvalac i njenog nevenčanog supruga Ive Martinovića. Pomenutu fotografiju na internet mrežu postavila je upravo najmlađa sestra Bekvalac.
Ipak, vesti od Natašinom privatnom životu nikad dosta, nedavno je objavljeno i da je Nataša u vezi sa poznatim fudbalerom Aleksandrom Kolarevim. Ova vest je veoma naljutila pop zvezdu koja je tu informaciju oštro demantovala i pored toga što se retko obazire na pisanja o njenom privatnom životu.
- Već trinaest godina sam u šou-biznisu i za to vreme o meni su se plasirale, iz meni nepoznatih razloga, mnoge laži, na koje se uglavnom nisam obazirala i nisam imala običaj da ih demantujem. Razumem potrebu za senzacionalističkim naslovima radi većih tiraža, ali nije u redu da se o nekome plasiraju apsolutne laži i da se na taj način stvara pogrešna slika u medijima - objašnjava Nataša.
- Sa gospodinom Kolarovim se nikada nisam upoznala, niti sam sa njim bila u zajedničkom društvu. Plasiranje ovakvih informacija me mnogo povređuje kao ženu i majku, a nanosi mi i veliku štetu na poslovnom planu. Zbog toga sam odlučila da ovog puta pravdu potražim na sudu - kaže Bekvalčeva za magazin "Hello!".
Poznata po tome da se uvek radije okreće lepim stvarima, atraktivna Novosađanka je i ovog puta odlučila da ne pridaje veliki značaj novinskim napisima već da bude posvećena kćerki Hani koja je nedavno napunila šest godina. Ponosna majka i njena mezimica uskoro će se preseliti u novi stan na Dedinju, koji je pevačica nedavno kupila. Njih dve su do skoro živele sa Kristinom, sestrom atraktivne zvezde, i njenom kćerkom Petrom. Međutim, uspešna dizajnerka obnovila je vezu sa bivšim supružnikom Ivom, sa kojim će ubuduće živeti sa njihovom kćerkom. Na sestrin nagovor, Nataša je odlučila da sebi kupi stan u Beogradu i započne novi život sa kćerkom.
Ona je odlučila da njen novi dom bude na Dedinju zato što će Hana u septembru krenuti u prvi razred internacionalne škole koja je se nalazi u blizini. Neposredno pre njenog šestog rođendana, lepa devojčica bila je na testiranju koje je pokazalo da će sa šest i po godina biti spremna da krene u prvi razred.
- Hana je nedavno radila testove koji su pokazali da je potpuno spremna za prvi razred, pre vremena će poći u školu. Zbog toga sam vrlo srećna, ali me i malo rastužuje činjenica što više neće moći da ima rasterećeno detinjstvo jer će uskoro dobiti školske obaveze - kaže pevačica koja je odlučila da kćerki priušti najbolje obrazovanje na engleskom jeziku koji uči još od kada je krenula u vrtić.
Bekvalčeva je trenutno posvećena uređenju novog životnog prostora u koji će se sa svojom mezimicom uskoro useliti.
- Poslednjih dana preokupirana sam izborom nameštaja i uređenjem mog novog doma. Uz pomoć mojih najbližih potrudiću se da sve bude perfektno i funkcionalno, a poseban značaj daću uređenju Hanine sobe. Ona je sada već velika devojčica tako pa će imati priliku da sama bira komade nameštaja, koji će biti u njenom dečjem carstvu. Obe uživamo u ovome i sa nestrpljenjem očekujemo dan kada će radovi biti gotovi i kada će sve biti spremno za useljenje - objašnjava muzička zvezda.
Kako joj je život poslednjih meseci ispunjen pozitivnim mislima, Bekvalčeva sve ozbiljnije razmišlja o usvajanju deteta. Popularna pevačica godinama ima tu želju jer smatra da ima mogućnost da ulepša život jednom od mališana i da mu pruži odlične uslove za odrastanje. U toj nameri, Natašu podržavaju i članovi njene porodice koji smatraju da je to odlična ideja jer je ona vrlo dobra majka. I sama Hana bi mnogo volela da na taj način dobije brata ili sestru i veoma bi se odradovala kada bi u njihov dom uskoro bio bogatiji za još jednog člana.
- Godinama razmišljam o tome da se usvajanjem deteta po drugi put ostvarim kao majka. Smatram to veoma plemenitim činom i bila bih jako srećna kada bih ostvarila tu želju. O tome sam više puta razgovarala i sa Hanom, koja je oduševljena tom idejom, a najvažnije mi je da se i ona slaže sa mnom - otkriva Nataša.
Jedina prepreka u čitavoj priči je što Nataša nije u braku, a u našoj zemlji nije dozvoljeno da samohrane majke usvajaju decu. I pored toga, ona se nada da će uspeti u svojoj nameri i da će ispuniti želju da usvoji dete. Među svetskim zvezdama mnogo je dama koje su kao samohrane majke usvajale mališane i omogućile im bezbrižno odrastanje. Ipak, Nataša, kao i mnoge žene, nada se da će se zakon i takva praksa promeniti i da samohrane majke neće na taj način biti deskriminisane.
Dok se to ne dogodi, popularna Novosađanka će i dalje biti posvećena svojoj mezimici i pružati joj srećno detinjstvo. Osim toga, Bekvalčevu očekuju i mnogi poslovni izazovi jer uskoro izlazi njen novi album od koga publika mnogo očekuje i s nestrpljenjem želi da čuje njene nove pesme.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić
Haljina: Kristina Bekvalac

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti