Nataša Bekvalac: Emocije koje se ne mogu sakriti

Nataša Bekvalac: Emocije koje se ne mogu sakriti

Autor: | 25/10/2012

0

Pop diva Nataša Bekvalac više ne krije svoju strastvenu vezu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem, sa kojim je u vezi pet meseci. Jedan od najlepših parova na našoj javnoj sceni nedavno je fotografisan kako razmenjuje nežnosti u prestonici u blizini muzičkog studija u kome prelepa plavuša snima pesme za svoj novi CD, koji će uskoro predstaviti publici. Pobednik ovogodišnjeg rijaliti šou-programa „Survivor“ dopratio je svoju partnerku do studija, a na putu od parkinga do ulaza nisu krili svoju strast. Atraktivna Novosađanka i student master studija na prestižnom univerzitetu „Šefild“ u Solunu poslednjih nedelja su gotovo nerazdvojni, a prema rečima njihovih najbližih emocije među njima postaju sve jače. Iako nikada nisu negirali vezu, njih dvoje su se doskora trudili da intimne trenutke sačuvaju samo za sebe, pa su često išli na putovanja u inostranstvo kako bi nesmetano uživali u romantičnim trenucima.
Već na početku zabavljanja, skladni par je otputovao na Ibicu, omiljeno mesto za odmor muzičke zvezde, a sa njima je bila i ekipa njenih saradnika jer su tom prilikom snimali spot za hit Bekvalčeve „Pozitivna“ koji je doživeo veliki uspeh kod publike. Pošto je Nataša promovisala originalnu ekranizaciju te pesme i održala niz uspešnih nastupa, ona i Vlada su veći deo leta i početak jeseni proveli na putovanjima. Prvo su bili na ostrvu Brač gde su bili gosti na tamošnjoj prestižnoj modnoj manifestaciji, a upravo tom prilikom otkrivena je i njihova romansa. Potom su deo leta proveli i na ostrvu Pag, omiljenom mestu za mlade iz čitave Evrope. Tamo su imali priliku da uživaju u nastupima poznatih disk džokeja, a najviše im se dopao performans DJ Aksvela, jednog od osnivača sastava „Swedish house mafia“. Usledio je još jedan odlazak na Ibicu, ali su ovog puta odlučili da sami odu na putovanje i potpuno se prepuste uzavrelim emocijama.
I pored toga što su se uvek trudili da odlaze na mesta gde ih ljudi neće prepoznavati, zaljubljeni par je svojom jedinstvenom harizmom i pozitivnom energijom uvek privlačio pažnju prisutnih i nigde nisu bili nezapaženi.
Budući da zgodni maneken studije privodi kraju, on je nedavno proveo mesec dana u Solunu kako bi polagao ispite, ali kako razdvojenost gasi samo male ljubavi, a velike rasplamsava, to nimalo nije uticalo na njihovu romansu. Zbog toga su kraj septembra proveli obilazeći Francusku i Italiju, a neki od gradova u kojima su bili su i Kan, Sen Trope i Verona. Za vreme tog putovanja, proslavili su i Natašin trideset drugi rođendan, ali detalje tog slavlja nisu želeli da iznose u javnost. Iako se moglo čuti da je Vuksanović zaprosio svoju devojku na dan njenog rođenja, on je nedavno demantovao tu informaciju.
- Nije istina da smo se verili. Istina je da smo bili u Kanu i da smo se lepo proveli - rekao je Vladimir i dodao da za sada ne planiraju zajednički život jer i pored toga što žive na različitim adresama uživaju u svakom trenutku veze.
Zanimljivo je da su tokom boravka u Veroni Nataša i Vlada posetili Julijinu kući i iskoristili priliku da se fotografišu ispred njene biste. Naime, veruje se da će zauvek ostati zajedno onaj par koji stane pored biste i to tako što muškarac uhvati Juliju za desnu dojku, a žena za ruku, što su pop zvezda i njen partner i učinili.
Dvadesetpetogodišnji pobednik „Survivora“ narednog meseca planira da završi master studije u Solunu, tako da više neće biti potrebe da bude na duže razdvojen od svoje devojke sa kojom trenutno proživljava najlepše trenutke. S druge strane, Nataša je veoma posvećena pripremi svog novog CD-a, u kome će se sigurno osetiti nežne emocije koje su je prepčavile poslednjih meseci. Da bi na njenom albumu sve bilo perfektno, mastering će se raditi u Njujorku, tako da će produkcija pesama biti slična onoj koju imaju svetske zvezde. U skladu s tim, zanosna plavuša planira da uradi i ekranizacije za mnoge nove numere koje će sigurno biti originalne, kao i uvek do sada. Pre nego što promocija novih pesama počne, ona će provesti još mnogo lepih trenutaka sa zgodnim partnerom koji je, posle razvoda od Danila Ikodinovića, sa kojim ima petogodišnju kćerku Hanu, prvi uspeo da osvoji njeno srce.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti