Nataša i Kristina Bekvalac: Naši turbulentni životi ispunjeni emocijama

Nataša i Kristina Bekvalac: Naši turbulentni životi ispunjeni emocijama

Autor: | 30/03/2013

0


U poslednje vreme dešavaju se velike turbulencije na emotivnom planu sestara Nataše i Kristine Bekvalac. I dok mediji iz dana u dan naširoko pišu o raskidu pop zvezde i pobednika „Survivora“ Vladimira Vuksanovića, u isto vreme ljubavni život najmlađe sestre iz porodice Bekvalac doživljava renesansu. Iako se već neko vreme naslućivalo, popularna modna kreatorka iz Novog Sada tek pre nekoliko dana je priznala da se pomirila sa bivšim suprugom, arhitektom Ivom Martinovićem. I pored toga su poslednjih meseci prestoničke događaje posećivali zajedno, Kristina i jedan od suvlasnika produkcijske kuće "1984" govorili su da je njihov odnos isključivo prijateljski. Tek nedavno zajednički put u Pariz, zbog nastupa njene sestre Nataše i snimanja spota za pesmu "Sluškinja", u potpunosti je zbližio bivše supružnike i uverio ih da bi život trebalo da nastave zajedno. Kristinina fotografija na kojoj se strasno ljubi sa bivšim dragim, kao i slika bogatog obroka uz njen komentar:
- Moj doručak voljenom čoveku, dobra sam kuvarica - dovoljna je potvrda njihovog pomirenja.
Budući da više ne kriju da su obnovili svoju ljubavnu priču, poznata dizajnerka i njen suprug Ivo, koji imaju četvorogodišnju kćerku Petru, tenutno su angažovani na pronalaženju zajedničkog doma u Beogradu, u kome će nastaviti tamo gde su pre tri godine stali.
S druge strane, prema navodima medija, tačno na godišnjicu ljubavi tridesetdvogodišnje pevačice Nataše Bekvalac i dvadesetpetogodišnjeg manekena Vladimira Vuksanovića počele su ljubavne trzavice. Njih dvoje se do sada tim povodom nisu oglašavali. Mnogi mediji Vladimirov odlazak u Australiju navode kao glavni razlog razdora njihove romanse. Mada su im mnogi još na početku romanse predviđali mesec dana ljubavne idile, vezom koja je potrajala godinu dana odagnali su sve sumnje. I taman kada su svi pomislili da je reč o stabilnoj vezi koja ima budućnost, pojavile su se spekulacije o njihovom rastanku. Mada je lepa Novosađanka isticala da to što je Vladimir mlađi od nje osam godina nije prepreka njihovoj sreći, izgleda da je u jednom trenutku to postala. Iako u emotivnoj krizi, njih dvoje po svoj još prilici nisu stavili konačnu tačku na svoju romansu, jer su prošlog vikenda viđeni kako zajedno ručaju u jednom prestoničkom restoranu na Senjaku.
Iako je malo uznemiren zbog spekulacija koje su se pojavljivale u medijima, Vladimir Vuksanović za magazin "Hello!" rekao je da se te priče ne podudaraju sa istinom.
- Sve je u redu, zaista ne želim da komentarišem razna novinarska nagađanja - rekao je uzdržano uspešni maneken i pobednik drugog serijala takmičenja "Survivor".
Iako trenutno emotivno poljuljana, Nataša najviše vremena provodi u studiju, pripremajući se za novi album. Budući da su ceo život veoma vezane, u ovim danima melanholije najveća podrška majci šestogodišnje Hane je sestra Kristina, kao i svi članovi njene porodice. Nataša je preokupirana ranije planiranim poslovnim obavezama u intenzivno nastupa, a nedavno je koncertom u Bijeljini oduševila goste u diskoteci "MusicHall" koji su bili pozitivno iznenađeni njenim izazovnim stajlingom, kreativnim delom sestre Kristine.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti