Emina Jahović-Sandal: Mnogo mi znači bezrezervna podrška supruga

Emina Jahović-Sandal: Mnogo mi znači bezrezervna podrška supruga

Autor: | 27/01/2013

0


Karijera pop pevačice Emine Jahović-Sandal polako poprima svetske razmere. Tridesetjednogodišnja brineta imala je čast da nastupi na fantastičnom modnom performansu „Dosso Dossi“, upriličenom u „Ekspo centru“, u turskom letovalištu u Antaliji. Za organizaciju i tehniku prestižnog događaja utrošeno je oko četrdeset miliona dolara, a iznenađenje večeri bilo je pojavljivanje anđela prestižnog brenda „Victoria' Secret“ Adrijane Lime i muzički nastup Emine Jahović.
Celokupni događaj delovao je spektakularno i glamurozno zahvaljujući dobro osmišljenom programu i dugačkoj pisti iznad koje su bili raskošni kristalni lusteri. Reviju je otvorila supruga našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića, koja je tom prilikom ponela kreacije najpoznatijih turskih kreatora. Svojom savršenom figurom posle porođaja i zavodljivim hodom poznata manekenka oduševila je prisutne kada je na reviji ponela modele satkane od čipke i leopard printa. Završnicu ovog spektakularnog događaja obeležio je nastup pop pevačice Emine Jahović koja je tom prilikom na turskom jeziku izvela pesmu „I da mogu“.
- Presrećna sam, sve je bilo predivno. Šou „Dosso Dossi“ bio je odličan. Drago mi je da sam ove godine bila deo te priče uz prelepu i predivnu Adrijanu Limu. Nadam se da će i publika kod nas imati priliku da vidi ovaj spektakularni modni performans. Zaista bilo je ovo jedno divno iskustvo - kaže za magazin „Hello!“ Emina Jahović.
Poput velike muzičke zvezde, tridesetjednogodišnja pevačica potrudila se da na sceni izgleda besprekorno. Haljinu optočenu „Swarovski“ kristalima kreirao je Erol Albayrak, koji je bio zadužen i za Eminine toalete na poslednjem koncertu u Centru "Sava“ u Beogradu. Koreografiju kojom je zadivila prisutne osmislio je svetski poznati koreograf Hamza Haimamij, poznat po saradnji sa muzičkim zvezdama kao što su Dženifer Lopez, Keti Peri i Rijana.
- Bila mi je čast što sam imala priliku da zatvorim modnu reviju na kojoj su prošetale poznate svetske manekenke. Posebnu pažnju posvetila sam svom nastupu. Na sceni su mi društvo pravili igrači koji su došli iz Srbije, Diseldorfa i Belgije - zadovoljno je prokomentarisala poznata pevačica koja se na kraju ovog modnog spektakla zagrlila sa brazilskom lepoticom Andrijanom Limom. Posle sjajnog događaja majka Jamana i Javuza dobila je pregršt komplimenta, kao i prelepih buketa cveća. Najveću podršku i reči hvale uputio joj je suprug Mustafa Sandal, koji je te večeri sedeo u prvom redu „Ekspo centra“ u Antaliji.
- Moj suprug mi uvek pruža bezrezervnu podršku. Njegove pohvale i kritike mi uvek beskrajno znače. Mislim da je te večeri bio ponosan na mene. Posle modnog performansa „Dosso Dosi“ zabavu smo produžili na Mustafinom koncertu koji je održan kasno te večeri - kaže Emina Jahović. Nažalost, zbog obaveza koje ima na snimanju katologa za brend „Miu Miu“ Andrijana Lima nije mogla da se duže zadržava u Turskoj. Posle ovog modnog događaja Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal spremaju se za trostruko slavlje, kada će prigodnom zabavom obeležiti njegov i svoj rođendan, kao i godišnjicu braka.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još