Emina Jahović-Sandal: Naša glamurozna proslava godišnjice braka

Emina Jahović-Sandal: Naša glamurozna proslava godišnjice braka

Autor: | 05/02/2013

0


Pop zvezda Emina Jahović-Sandal i njen suprug, turski pevač Mustafa Sandal povodom pet godina braka upriličili su otmenu zabavu u restoranu smeštenom u predivnom delu Istanbula. Bračni par je na proslavu svog malog jubileja pozvao tridesetak najbližih prijatelja. Odevena u predivan kombinezon crno-crvene boje sa jarkocrvenim karminom na usnama, blistavim minđušama i upadljivim komadom nakita na ruci, zavodljiva crnka zračila je neodoljivom lepotom. Vidno raspoložena i srećna, sa izabranikom svog srca, koji je za tu svečanu priliku odabrao belu košulju i crne pantalone, veselo je dočekivala goste. Kada su se sat vremena posle početka zabave okupile sve zvanice, zabava je mogla da počne.
- Predivno sam se provela na zabavi koju smo moj suprug i ja upriličili povodom petogodišnjice našeg braka. Čini mi se da nam je ovo bila jedna od najlepših godišnjica koje smo do sada organizovali. Atmosfera je krajnje opuštena i spontana i svi smo uživali. Za razliku od prošlogodišnje proslave u hotelu „W“, kada smo imali mnogo zvanica i preterano se angažovali u samoj proslavi, posle koje smo bili umorni sedam narednih dana, ovaj parti je bio idealan jer smo se i mi gosti fenomenalno proveli - uzbuđeno za magazin „Hello!“ započinje razgovor Emina Jahović-Sandal koja je dobila pregršt komplimenata za svoj izgled.
Za muziku te večeri je bio zadužen di-džej, a slušali su se najpoznatiji turski i evropski hitovi. Posle neobaveznog ćaskanja i pevanja za stolom, Eminini i Mustafini gosti imali su priliku da se počaste savršenim specijalitetima, po kojima je restoran u kome su upriličili slavlje posebno poznat. Na meniju su se našli mesni i riblji delikatesi lepo servirani na ovalima. Bilo je tu i različitih salata, rolata i neobičnih jela od povrća i plodova mora. Posle predivnih slanih delicija gosti su se počastili slatkišima poput panakote i jagoda prelivenih belom čokoladom.
- Hrana je bila odlična, a sačinjavali su je ukusi italijanske i francuske kuhinje. Najukusniji su bili tatar-biftek i rižoto sa cveklom i mesom hobotnice. Gurman sam po prirodi tako da ne volim da eksperimentišem kada je reč o hrani, ali ovaj rižoto me je oduševio i svakako ću probati da ga napravim kod kuće - kaže Emina.
Na zahuktaloj zabavi u jednom trenutku u restoranu su se ugasila svetla, a uzbuđenje među zvanicama je raslo u iščekivanju šta će se dogoditi. Odjednom je sevnula svetlost, prskalice su zaprštale sa torti u obliku srca, koju je ka Emininom i Mustafinom stolu nosio konobar. Inače, to je bilo iznenađenje za slavljenike koje im je priredio vlasnik restorana. Dirnuti celokupnim prizorom zavodljiva brineta i turska zvezda počeli su da razmenjuju nežnosti. Nežni poljupci supružnika izazvali su aplauz i ovacije prisutnih.
- Baš je bilo uzbudljivo. Stvarno nas je dirnuo gest vlasnika i osoblja restorana. Torta u obliku srca bila je prelepa, prekrivena crvenim ružama, a na dnu, u još jednom malom srcu, pisalo je "Emina i Mustafa" - sa osmehom kaže tridesetjednogodišnja pevačica. Te večeri popularni par dobio je pregršt poklona, mahom za kuću, kao i umetničkih slika i skulptura. Ipak, "najslađi" darovi bili su oni koje su Mustafa i Emina poklonili jedno drugom. Ponosna majka Jamana i Javuza suprugu je poklonila sat marke „Bell & Ross“, dok je on nju iznenadio prelepim minđušama iz njene omiljene draguljarnice „Kavkaz“. Slavljenička zabava naše pop zvezde i turskog pevača potrajala je do ponoći, a posle toga veselo društvo nastavilo je provod u najpoznatijoj turskoj diskoteci „Blek“.
- Posle prijatne večere Mustafa i ja smo sa našim prijateljima nastavili zabavu u popularnoj diskoteci „Blek“, gde smo ostali sve do jutra. Provod do tako kasnih sati odavno nismo sebi priuštili. Neprestano smo plesali i pevali, bilo nam je veoma zabavno. Alkohol gotovo ne konzumiram, tako da veče jedino može da mi upropasti loša muzika. Ovde to nije bio slučaj, muzika je bila fenomenalna. Dok nisam rodila prvo dete mislila sam da ću ceo život izlaziti po noćnim klubovima, diskoteke sam obožavala. Ali kad sam postala majka, prioriteti su mi se promenili. Otakada sam roditelj i ako se desi da Mustafa i ja ostanemo negde do kasno, narednih nekoliko dana ne mogu da se oporavim - duhovito završava Emina Jahović i kaže da će ovu godišnjicu braka pamtiti kao jedan od boljih provoda u životu.
Nekoliko dana pre proslave Mustafine i vaše petogodišnjice braka, organizovali ste proslavu rođendana vašeg supruga?
- Rođendan mog supruga proslavili smo intimno, u našem domu u Instanbulu, zajedno sa Mustafinom majkom i našom decom. Moja svekrva je tom prilikom donela tortu. Najradosniji je bio Jaman koji obožava da gasi svećice.
Zabavu povodom vašeg trideset prvog rođendana, koji je bio 15. januara, planirate da organizujete u Francuskoj?
- To je tačno. Posle pet godina braka mislim da je moja najlošija odluka u životu bila da odaberem 13. januar za datum venčanja. Tog trenutka taj datum mi se učinio veoma interesantnim jer se nalazio tačno između Mustafinog i mog rođenja. Danas shvatam da sam pogrešila, jer je teško organizovati tri proslave jednu za drugom, a, s druge strane, glupo je da sva tri događaja podvedemo pod isto slavlje. Zbog toga se dešava, kao sada, da moj rođendan slavimo dvadeset dana kasnije. Mali parti ćemo upriličiti u Francuskoj, gde uskoro putujemo na zimovanje sa prijateljima i našom porodicom. Tako da ja računam da još nemam trideset jednu godinu.
Planirate li da na zimovanje povedete i jedanaestomesečnog Javuza?
- Naravno, ali kada bismo u Francuskoj ostali dva, tri dana, verovatno bismo ga ostavili kod Mustafine ili moje familije. Sedam dana je mnogo da budemo bez našeg mezimca. Ove godine planiramo da našeg starijeg sina Jamana naučimo da skija.
Pripremate jedno iznenađenje za "Dan zaljubljenih"?
- Tako je. Tog dana ću u Beogradu promovisati novi singl. Po mom mišljenju reč je o najlepšoj baladi koju sam do sada snimila. Posle promocije, planiram da snimim spot, a istu kompoziciju otpevaću i na turskom jeziku.
Koliko vam znači praznik „Svetog Valentina“?
- Nisam formalista i pristalica ideje da partneru ljubav pokazujete samo tog dana. Zaljubljena sam svakog dana u godini i sve vreme želim ljubav i pažnju. Interesantna mi je euforija koja prati taj praznik, zbog čega sam odlučila da moju baladu poklonim svojoj publici baš na taj dan.
Budući da ste počeli da snimate pesme na turskom jeziku, da li je vaša pevačka karijera uznapredovala i na tom tržištu?
- Jeste, ide uzlaznom putanjom. Na srpskoj muzičkoj sceni "ispekla sam zanat", tako da sada znam gde sam grešila i kako da brže stignem do cilja. U našoj zemlji sam sporo gradila karijeru, u Turskoj će sve to ići brže. Znam tačno kojim putem želim da idem i imam sjajnu ekipu sa kojom sarađujem. Turska publika me je dobro prihvatila. Pesma „Da mogu“ zauzima značajna mesta na radijskim top-listama u Istanbulu. Uskoro snimam duet sa njihovom najpopularnijom grupom „Mb orkestar“.
Imate li vi i Mustafa pozive za zajedničke nastupe?
- Imamo, ali to nikada nećemo prihvatiti. Nas dvoje nismo muzička grupa, već je svako pevač za sebe.
Jeste li isplanirali proslavu prvog rođendana sina Javuza, 21. februara?
- Javuzov rođendan ćemo najverovatnije proslaviti u krugu porodice, ali ćemo pozvati i Jamanove drugare. Za razliku od starijeg brata Jamana, koji je bio nemiran, Javuz je veoma miran i disciplinovan. Pravi je mali mudrac, čini mi se da samo nešto razmišlja i pevuši.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti