Emina Jahović za novi "Hello!": Ljubav sa Mustafom umela je i da boli!

Emina Jahović za novi "Hello!": Ljubav sa Mustafom umela je i da boli!

Autor: | 02/11/2014

0

Uz novi album, koji je zbog intrigantnog naziva "Metamorfoza" izazvao salve pitanja, pevačica, čija je popularnost odavno prešla granice ove zemlje, objašnjava da on predstavlja plod sazrevanja njenog unutrašnjeg bića i prelazak iz bezbrižnosti u realan život i odrastanje. U ekskluzivnom intervjuu za magazin "Hello!" Emina Jahović otkriva koju baladu je posvetila suprugu Mustafi, kako su tokom deset godina ljubavi naučili da prevaziđu ljubomoru i priznaje da bi volela da njeni sinovi dobiju sestru.
- Svakako da u ljubavi nisam uvek bila srećna. Danas sam u skladnom braku, ali Mustafa i ja smo imali i period razdvojenosti. Patila sam, dešavalo se da noćima ne spavam - kaže pop zvezda.

Letos ste obeležili značajan jubilej - deset godina ljubavi.
- Mustafa je ljubav mog života i jedini muškarac bez kog nisam mogla da zamislim budućnost. O tome govori moja nova pesma "Ne plašim se". Pod teretom negativnih emocija 2006. godine smo raskinuli. Iz moje perspektive to nije bila trenutna svađa, već konačan prekid. Patila sam, ali je ljubomora činila svoje. Njegova karijera je u tom periodu eskalirala. Nisam mogla da se kontrolišem znajući koliko je poželjan svim tim lepim devojkama koje su ga doslovno proganjale. Ništa manje nije bio ljubomoran ni Mustafa. Dino Merlin u jednoj od svojih pesama kaže: 'Samo je jedna iskra dovoljna ili da plane sve ili da sve obasja'. Nama se, nažalost, dogodila eksplozija...

Nastavak intervjua sa Eminom Jahović pročitajte u novom broju magazina “HELLO!” koji je u prodaji od ponedeljka 3. novembra 2014. godine!

Tekst i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti