Emina Jahović - Sandal: Porodična i muzička simbioza

Emina Jahović - Sandal: Porodična i muzička simbioza

Autor: | 17/06/2012

0

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal posle tri duetske pesme koje je snimila sa Natašom Bekvalac, Sašom Kovačevićem i Dženanom Lončarevićem ukrstila je glas sa suprugom Mustafom Sandalom. Iako su joj mnogi godinama predlagali da sa svojim životnim pratiocem otpeva zajedničku pesmu, tome se protivila, objašnjavajući da sebe ne vidi pored Mustafe na sceni.
- Ne dopada mi se da su muž i žena zajedno na sceni, čak mi izgleda banalno. U Turskoj stalno dobijamo pozive da pevamo zajedno - rekla je Emina jednom prilikom, ali je dobra pesma uticala na njenu promenu mišljenja. Pevačica se nedavno, četiri meseca od rođenja drugog sina Javuza, nastupom u beogradskom klubu „Magacin“ vratila na scenu i spremna je za nove poslovne poduhvate. Pored dueta sa Dženanom „Beograd priča“, koji trenutno promoviše, zbog čega je nekoliko puta dolazila u srpsku prestonicu, vreme provodi i u svom studiju gde snima pesmu sa Mustafom. I dok su supružnici poslovno zauzeti, o njihovim sinovima brinu se dadilje. Ipak, Emina i Mustafa ne zapostavljaju svoje roditeljske obaveze i u studio uglavnom odlaze noću da bi preko dana što više bili sa trogodišnjim Jamanom i četvoromesečnim Javuzom.
- U studiju sam i snimam prelep duet sa mužem, prvi put pevam na turskom - napisala je Emina na svom „Tviter“ nalogu.
Za sada je plan da supružnici duet plasiraju samo na tursko tržište, a nesumljivo je da će pesma stići i do Emininih obožavalaca u Srbiji koje je ova vest obradovala.
Pevačica, koja pleni svojom pojavom gde god da se pojavi, i pored obaveza oko dva mala deteta ne prestaje sa radom. Često ističe da je svoj život dobro organizovala i da za sve ima vremena, pa se njena deca i suprug nikada ne osećaju zapostavljenim. Elana za nove angažmane uvek ima,tako da pored dueta priprema novi studijski album koji planira da objavi u septembru. Postoji mogućnost da se na njemu nađe pesma sa Mustafom. Osim što vredno radi u studiju zavodljiva pop zvezda polako se priprema i za sve koncerte koji je očekuju tokom leta. Emina će, kao i većina njenih kolega, gostovati na Crnogorskom primorju, ali njen boravak na moru neće biti samo radan. Lepa Novopazarka godinama želi da sa porodicom ode na krstarenje Jadranom i ta želja će joj se ovog leta konačno ostvariti. Mustafa koji je na ovim prostorima bio samo jednom, kada je Emina promovisala poslednji album „Vila“, neizmerno se raduje što će deo svog odmora sa suprugom, sinovima i prijateljima provesti na Jadranskom moru. Par je planirao da nekoliko dana provede i u Beogradu, što će biti prvi put da Emina dovede svog mlađeg sina u grad u kome je stasala kao pevačica.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti