Emina Jahović i Mustafa Sandal: Naših 10 godina ljubavi i sreće

Emina Jahović i Mustafa Sandal: Naših 10 godina ljubavi i sreće

Autor: | 06/08/2014

0


Emina Jahović planirala je da tokom leta objavi novi album, na kome predano radi pune tri godine, ali je zbog porodičnih obaveza i zajedničkog odmora od toga odustala. Ni ona ni njen suprug Mustafa nisu želeli da propuste priliku koja se ljudima iz sveta šou-biznisa retko ukazuje - da ceo mesec provedu sa decom na moru. Popularni turski pevač uspeo je da sa letovanjem uskladi brojne poslovne aktivnosti, a i Emina je konačno završila kompakt-disk, koji će objaviti početkom jeseni.
Iako joj je porodica važnija od karijere, lepa pevačica više puta je dokazala da je, uz dobru organizaciju i mnogo razumevanja, uspeh moguće ostvariti na oba polja.
Tople julske dane poznati bračni par sa sinovima Jamanom i Javuzom provodi u svojoj kući u Gjodžeku, na Egejskom moru. Krstare turskim primorjem, obilaze već poznata mesta i obale i maksimalno se opuštaju u svim blagodetima koje pruža najtoplije godišnje doba.
- Leti smo uglavnom u Gjodžeku, odakle krstarimo Mediteranom. I Mustafa i ja trudimo se da poslovne obaveze svedemo na minimum, kako bismo se u potpunosti posvetili deci. Jaman je već veliki, oprobao se u nekoliko sportova na vodi, obožava da roni, dok je Javuz u fazi besomučnog igranja u pesku. Obojica vole vodu i istinski uživaju u blagodetima leta. S druge strane, odmor je dobro došao i Mustafi i meni, budući da smo oboje neprestano zaokupljeni poslom. Leto nam prija, krstarimo, vreme provodimo sa članovima porodice i dragim ljudima koji nas svake godine posećuju - kaže pop zvezda za „Hello!“.
Uskoro porodica Sandal će, kao i svake godine, krenuti put Bodruma, koji za Eminu i Mustafu ima poseban značaj. Naime, oni su se pre deset godina upoznali na plaži jednog od najlepših turskih letovališta.
- Imala sam slušalice u ušima i bila potpuno nezainteresovana za sve oko sebe. Prišao mi je i ponudio broj telefona, ali nisam želela da ga uzmem. Ubrzo smo se ponovo sreli zahvaljujući zajedničkim prijateljima. Mustafa kaže da sam ga osvojila skromnošću, manirima i dobrotom. Na prvoj večeri na kojoj smo bili sami rekao mi je da ću biti njegova supruga i da ćemo imati decu. Smejala sam se, ali se ispostavilo da je bio u pravu. Nekoliko dana kasnije privatnim avionom leteli smo iz Bodruma u drugo letovalište. „Iskoristio“ je moj strah od letenja, zagrlio me i prvi put poljubio. Početak naše ljubavne priče zapravo se desio među oblacima - evocira Emina uspomene na fatalni susret koji joj je doneo sreću.


Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Miša Obradović, „Instagram“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još