Emina Jahović i Mustafa Sandal: Romantika udvoje u francuskim Alpima

Emina Jahović i Mustafa Sandal: Romantika udvoje u francuskim Alpima

Autor: | 11/02/2015

0


Pošto su sredinom januara u atmosferi istanbulskog doma obeležili njegov, a potom i njen rođendan i godišnjicu braka, pop zvezda Emina Jahović-Sandal i turski muzički superstar Mustafa Sandal otputovali su na zimovanje u Francusku. Par se ovoga puta odlučio na odlazak u mondensko zimovalište bez sinova Jamana i Javuza. Lepo uređene duge staze francuskih Alpa pružaju im mogućnost da svakodnevno uživaju u njihovom omiljenom sportu, posle čega se okrepljuju u spa-centrima i saunama. Ipak, odsustvo sinova, koji se na jednoj turskoj planini odmaraju sa svojim bakama, nalaže im i svakodnevnu komunikaciju na"Skajpu" kako bi se mališani što lakše navikli na višednevno odustvo roditelja. U razgovoru za "Hello!" Emina prvo sumira utiske sa odmora, koji je jedva dočekala posle naporne radne sezone.

Zbog čega na skijanje uglavnom idete sa suprugom, bez sinova?
- Mustafa i ja smo strastveni skijaši i uglavnom izdvojimo jednu nedelju u godini kada se posvetimo našem omiljenom sportu, i po ceo dan provedemo na stazi, dok smo za decu odabrali jednu od najlepših planina u Turskoj gde su otišli sa bakama, i gde je sve prilagođeno njihovom uzrastu.

Tradicionalno birate Alpe kao idealni planinski venac za odmor. Koju ste destinaciju ovoga puta izabrali?
- Odlučili smo da odemo u Kurševel u Francuskoj. Treći put dolazimo ovde i mogu vam reći da sam oduševljena, kako hotelskim sadržajem, tako i fantastčino uređenim stazama. Nema sumnje da ćemo ponovo ovde doći.

Kako provodite dane na skijanju?
- Ustajemo rano, skijamo do kasno po podne, posle čega odlazimo u spa-centar gde se odmaramo i uživamo.

Da li svakodnevno trenirate i kako se negujete kada ste na zimovanju?
- Svakog dana odvojim vreme za trening, jer smatram da je to ključno za zdrav život. Skijanje je dosta zahtevan sport, pogotovo kada ste strastven skijaš kao ja, pa posle celog dana provedenog na stazi nema potrebe za dodatnim treningom. Posle celog dana provedenog na snegu odlazim na masažu i u spa, gde se oporavim i odmorim.

Kako sinovi podnose razdvojenost?
- Deca su sa bakama, koje obožavaju. Čujemo se po nekoliko puta dnevno, postaću ona dosadna mama koja stalno proverava svoju decu, ali nisam navikla da se od njih odvajam. Prva dva puta ovde smo dolazili sa njima.

Čime vas Jaman i Javuz svakodnevno iznenađuju? Kakva su im interesovanja?
- Oni su kao i svi dečaci hiperaktivni, ali su i vrlo pametni. Iako su još mali, već vidimo da je Jaman slika i prilika Mustafe, dok Javuz dosta podseća na moga oca.

Januar je mesec slavlja za porodicu Sandal, budući da je tada vaš i Mustafin rođendan. Kako ste obeležili Mustafin, kako vaš rođendan, a kako godišnjicu braka?
- Pošto su ta tri važna datuma blizu, mi to uvek objedinimo u jedno veliko slavlje u kome uživamo zajedno sa decom, porodicom i prijateljima. Ove godine Mustafa je imao mini-jubilej, četrdeset peti rođendan, pa sam mu organizovala žurku iznenađenja na kojoj su bili svi njegovi najbliži prijatelji iz celog sveta.

Priželjkujete li da budet član žirija u drugoj sezoni “X faktora” i da li ste dobili zvaničnu ponudu?
- “X faktor” je najpopularniji svetski muzički format, i meni je bila čast da budem deo prve sezone. Svakako da bih volela da nastavim da budem u žiriju, ali još nema nikakvog dogovora.

Intervju: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti