Emina Jahović - Sandal: Prvo razdvajanje od bebe

Emina Jahović - Sandal: Prvo razdvajanje od bebe

Autor: | 01/05/2012

0

Početkom ove nedelje, pop zvezda Emina Jahović boravila je u Beogradu kako bi snimala spot za duetsku pesmu "Beograd priča" sa Dženanom Lončarevićem. Pevačica koju javnost često poredi sa glumicom Penelope Kruz, zbog raskošne i senzualne lepote, u prestonici Srbije provela je samo dva dana snimajući kadrove za spot u centru, na Terazijama i u Knez Mihailovoj ulici, i nije imala vremena za druge aktivnosti.
- Nije bilo vremena ni za šta drugo. Dva dana tokom kojih sam snimala spot nisu bila dovoljna i za druženje i viđanje sa dragim ljudima. Srećna sam što sam posetila Beograd i što se ponovo polako vraćam poslu. Snimanje spota je bilo fenomenalno i mislim da će finalni produkt biti veoma zanimljiv publici. Svi će uživati u našoj priči o Beogradu. U spotu će se preplitati dve priče. U jednoj je prestonica Srbije savremeni grad, kakav je danas, a druga će prikazati Beograd s početka prošlog veka - za magazin „Hello!“ kaže pevačica rođena u Novom Pazaru, sa stalnom adresom u Istanbulu, koja je svoju liniju dovela do perfekcije samo dva meseca posle porođaja. Emina se nije mnogo ugojila u trudnoći, pa je vežbanjem u teretani brzo povratila devojački stas. Pošto zbog trudnoće nije mogla da trenira godinu dana, pre dve nedelje je počela sa treninzima i polako se vraća u kondiciju. Trener joj je ograničio unos slatkiša, kako bi što pre napredovala u doterivanju linije. Pevačica koja je drugog sina Javuza na svet donela 21. februara u Istanbulu, izgledala je odlično dok je snimala kadrove za spot. Prolaznicima na ulici u centru Beograda bilo je teško da poveruju da se pre samo dva meseca porodila.
Pevačicina sestra Sabina, po zanimanju dečji psihijatar, nije bila sa Eminom tokom njene kratke posete Beogradu, jer boravi u Milanu. Popularna brineta ovoga puta nije imala vremena da obiđe porodicu u Novom Pazaru, a nije želela da produžava boravak, da ne bi duže od dva dana bila razdvojena od dvomesečnog Javuza.
- Moja mama je ostala u mom isatanbulskom domu uz dadilju i Mustafu, tako da nijednog trenutka nisam bila zabrinuta za Javuza, jer sam znala da je u sigurnim rukama. Ipak, nijednoj majci ne prija kada se prvi put razdvoji od bebe - kaže zanosna Emina koja ističe da najviše uživa u slatkim ritualima sa Javuzom, najdraže joj je kupanje bebe u prepodnevnim časovima. Sa lepšim prolećnim vremenom porodica sve više uživa u bašti, ali i u šetnjama Istanbulom, u kojima naročito uživa pevačicin stariji sin Jaman. Emina i Mustafa se trude da u svakom momentu on dobije dovoljno pažnje kako ne bi bio ljubomoran na brata, Javuza, čije ime znači „snažan i nepokolebljiv“.
- Jaman je već sada divan prema Javuzu. Stariji je brat, postao je „abi“, što u Turskoj ima jaku simboliku. Iako smo se plašili da će biti ljubomoran, zaštitnički je nastrojen prema bebi - završava pevačica, koja krajem maja počinje sa radom na novom albumu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti