Lepa Brena i Boba Živojinović: Zakasneli medeni mesec

Lepa Brena i Boba Živojinović: Zakasneli medeni mesec

Autor: | 01/02/2013

0


Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan - Boba Živojinović posle naporne godine koju su ostavili iza sebe, odlučili su da sebe obraduju putovanjem na egzotičnu destinaciju. Budući da ih je prošlogodišnja poseta Tajlandu oduševila, popularni par rešio je da krene na duže putovanje i obiđe ostrva Indijskog okeana. Lepota predela netaknute prirode, svetloplava boja mora, upotpunjena tradicionalnim kulinarskim specijalitetima domorodaca i posebnim tehnikama masaže doprinela je da legendarna pevačica i njen muž već posle prvog dana boravka na Tajlandu i Šrilanki osete spokoj koji im je bio preko potreban.
- Zbog porodičnih obaveza i poslovne preokupiranosti Boba i ja ni posle venčanja nismo stigli da odemo na medeni mesec. Međutim, sada smo rešili da svake godine nadoknadimo propušteno i da vidimo malo sveta. Ovde sve deluje čarobno - raspoloženo za magazin „Hello!“ kaže Lepa Brena koja je na fotografijama bez trunke šminke izgleda besprekorno i mladalački.
Boraveći u Šri Lanki, Brena i Boba obišli su glavni grad ove zemlje Kolombo, koji ih je u potpunosti fascinirao. Na Maldive su sleteli hidroavionom, poput pripadnika svetskog džet-seta. Inspirisan rajskim prizorom bračni par uživa u svakom trenutku i ne želi da propusti posetu nijednoj turističkoj atrakciji, poput obilaska sirotišta za slonove ili šetnje po plantažama palmi u Šri Lanki. Poseban utisak na njih ostavila je poseta jednoj podvodnoj diskoteci, koja ih je ostavila bez daha.
Osim uživanja na rajskim obalama Indijskog okeana, pevačica sa zavidnom karijerom i njen suprug svakodnevno praktikuju relaks tretmane, tehnike "opuštanja duše i tela", koje sprovode tamošnji stručnjaci.
- Osim energije koju poseduju njihovi majstori masaže izgleda da u genima nose spoznaju koju tačku na telu da dotaknu kako bi vas u potpunosti rasteretili i opustili - kaže Brena.
Mada je gurman po prirodi, Boba se savršeno prilagodio novom režimu ishrane, koja uključuje obilje svežeg voća i povrća, kao i ribe. Tokom prošlogodišnjeg boravka na Tajlandu, zahvaljujući zdravim namirnicama, specifičnim za to podneblje, Boba je uspeo da izgubi nekoliko kilograma. I ovoga puta suprug Lepe Brene podvrgao se sličnom režimu ishrane. Inače, pošto mu je kulinarstvo jedna od pasija, on svakodnevno prikuplja originalne recepte od tamošnjih kuvara, jer želi da po povratku u Beograd nekim novim egzotičnim jelom iznenadi članove porodice i prijatelje. Za to vreme naša najpoznatija folk pevačica uživa u šetnji po peskovitim plažama okeana. Koliko joj odgovara ovo pročišćenje duše i tela pokazuju fotografije na kojima Brena izgleda zavodljivo.
- Danas se brzo živi, a kad se ljudi zaustave, nemaju volju da se pozabave sobom i onim što ih čini srećnim. U tome je caka - naći vreme samo za sebe i kvalitetno ga potrošiti - kaže najveća zvezda bivše Jugoslavije koja je zablistala na novogodišnjem nastupu upriličenom u „Geneks Impuls holu“. Pored muzičkog, ovu zvezdu u narednom periodu očekuje možda i glumački angažman u četvrtom nastavku filma „Hajde da se volimo“.
- Mogu da kažem da imam želju i plan da jednog dana ponovo zaigram u nastavku tog kultnog filma - iskrena je Lepa Brena.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti