Nina Radulović-Lečić: Nezaboravno letovanje sa porodicom

Nina Radulović-Lečić: Nezaboravno letovanje sa porodicom

Autor: | 07/09/2013

0

Voditeljka popularnog televizijskog formata "Trenutak istine" Nina Radulović-Lečić nedavno je sa suprugom, proslavljenim glumcem Branislavom Lečićem i njihovim dvoipogodišnjim sinom Lavom bila na jednom od najlepših porodičnih odmora. Srećna trojka prvo se uputila na grčko ostrvo Tasos, gde su proveli desetak dana, a po povratku sa mora odlučili su da ponovo spakuju kofere i odu na Staru planinu, gde im se pridružio i Lečićev sin iz prvog braka Ivan, kao i roditelji lepe voditeljke.
- Iako smo se vratili pre nekoliko dana, Leka i ja smo konstatovali da se još osećamo kao da smo na odmoru. Toliko nam je prijalo da odemo iz zemlje i vidimo nešto novo da će nam verovatno biti potrebno dosta vremena da se vratimo u realnost. Prvo smo početkom avgusta išli u Grčku, tačnije na ostrvo Tasos, a posle toga uputili smo se na Staru planinu, gde smo bili još sedam dana. Sad shvatam da je to prava mera i da odmor ne bi trebalo da traje kraće od dve nedelje. Lav je odlično podneo put iako smo išli kolima, što nam je omogućilo da vidimo sve što smo želeli - počinje priču za magazin "Hello!" Nina.
- Izabrali smo Tasos jer je to najbliže grčko ostrvo, a istovremeno je vrlo lepo, obiluje raskošnim rastinjem i predivnim plažama. Stalno duva vetar, pa nikad nemate osećaj da vam je vruće, klima je vrlo prijatna. Usluga je tipična za Grke, imaju divne masline, giros i vino. Hotel u kome smo bili smešteni veoma simpatično je koncipiran. Na obali mora u nekoliko lamela smešteni su apartmani, a bazen i restoran ih povezuju. Ostrvo je porodično i često može da se čuje naš jezik. Plaže su peščane i treba vam dobra kondicija da biste iz plićaka došli od dubine, što je jako dobro za decu i njihove igrarije u pesku. Na letovanju smo stekli nekoliko poznanika sa kojima smo se družili, ali nismo preterivali u tome jer smo bili dovoljni sami sebi. Željni smo da budemo zajedno samo nas troje, jer u Beogradu nas obaveze sprečavaju da budemo zajedno onoliko koliko želimo. Mislim da je i Lavu to mnogo značilo, videlo se da se dobro oseća jer su mama i tata stalno uz njega.
Atraktivna voditeljka tvrdi da je njen sin ovog leta zavoleo more i kupanje u plićaku, pa je za razliku od prethodnih godina, kada je vreme uglavnom provodio u hladu, ovog puta često bio u vodi.
- Lav se opustio ove godine i čini mi se da je zavoleo vodu i plažu, što me je prijatno iznenadilo. Sada već zna da uživa u kupanju sa šlaufom, u malom čamcu na naduvavanje, a voli i da se bacaka u plićaku. Bez kantice i grabuljice nismo išli, svakog dana pravili smo dvorac koji smo rušili, pa sve ispočetka. I Leka i ja smo morali da budemo uključeni u igru, pa smo potpuno podetinjili - iskrena je dvadesetsedmogodišnja brineta.
Po povratku sa Tasosa porodica Lečić otišla je na Staru planinu, gde je održana likovna kolonija na kojoj su svoje radove izlagali Mirjana Bobić-Mojsilović, Uroš Đurić, Ivan Zeljković, mnogi profesori Akademije umetnosti, kao i brojni amateri.
- Nedavno sam u organizaciji Doma kulture Knjaževca vodila tamošnji "Festival kulture mladih" sa Ivanom Zeljkovićem i sprijateljila sam se sa ljudima koji organizuju tu i slične manifestacije. Direktor Kulturnog centra i gradonačelnik Knjaževca tada su mi predložili da Leka i ja budemo gosti likovne kolonije na Staroj planini, što smo rado prihvatili. Krenuli smo sa Lavom, a pridružili su nam se i Ivan, stariji sin mog supruga, i moji roditelji. Svima nam je prijalo jer je priroda prelepa, a hotel je pun sadržaja, pa nam nijednog trenutka nije bilo dosadno. Spa centar, spoljni bazen, žičara kojom smo se popeli na Babin zub i gledali u najviši vrh Srbije Midžor potpuno su nam popunili vreme koje smo tamo proveli. Jedina mana je što je hrana toliko ukusna da smo "nabacili" koji kilogram. U podnožju Stare planine postoji jedan divan etno-restoran u kome se služe domaći sir, kajmak, hleb i srnetina, te i nosi naziv ove životinje. U hotelu su takođe služili specijalitete tog kraja - kaže Nina koja kaže da su imali i odlično društvo.
- Na Staroj planini družili smo se sa divnim, pametnim i talentovanim ljudima. Oni su imali pravi ambijent za neometano stvaranje lepih i vrednih slika, a mi smo uživali da to posmatramo.
Po povratku sa odmora Nina planira da se poveti svom poslu, ali i završetku master studija na Fakultetu političkih nauka.
- Nova sezona "Trenutka istine" kreće od septembra, verujem da će biti gledanija od prethodnih. Smatram da imam kapaciteta za još novih poslova i formata, a televizija "Pink" sprema fenomenalnu sezonu, tako da su u planu još neke emisije. Osim toga, pripremam poslednji ispit na master studijama, a onda počinjem sa pisanjem master rada - objašnjava lepa dama koja želi da u oktobru sa suprugom otputuje u Kanadu, gde će se održati mala turneja njegove predstave "Indigo".
- Još ne znam da li ću moći da uskladim sve svoje obaveze sa putovanjem u Kanadu. Sedmodnevno odsustvovanje iz Beograda početkom oktobra za mene je gotovo nemoguće, ali čuda se dešavaju. Leka će sa svojom ekipom, koja učestvuje u predstavi "Indigo", obići Vankuver i Toronto. Naši ljudi tamo gladni su dobrog pozorišta, a to će i dobiti - zaključuje Nina.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti