Nina Radulović – Lečić i Branislav Lečić: Najsrećniji dan bračnog para

Nina Radulović – Lečić i Branislav Lečić: Najsrećniji dan bračnog para

Autor: | 24/04/2012

0

Jedan od najpopularnijih bračnih parova u domaćoj javnosti, Nina Radulović- Lečić i Branislav Lečić, protekle nedelje proslavili su prvi rođendan njihovog sina Lava u dečjoj igraonici. Uz brojne prijatelja i članove porodice, slavlje povodom Lavovog najvažnijeg dana počelo je predveče i potrajalo je nekoliko sati. Naslednik lepe voditeljke i proslavljenog glumca uživao je u igri sa decom u delu namenjenom mališanima, dok su se stariji gosti družili u delu igraonice koji je predviđen za roditelje. U luksuznoj vili sa prelepom baštom gosti su slavili u zatvorenom prostoru, jer je tog dana vreme bilo oblačno, pa nisu mogli da uživaju u vrtu ovog divnog objekta.
Voditeljka emisije „Trenutak istine“, na televiziji „Pink“, i njen šarmantni suprug kao ljubazni domaćini dočekivali su zvanice na ulazu u igraonicu. Uz čestitke i lepe želje za prvi rođendan njihovog slatkog mališana dobili su pregršt poklona za sina, različite igračke i garderobu.
Cela igraonica, smeštena na Košutnjaku, bila je ukrašena crvenim i belim balonima, dok je na jednom zidu balonima u zelenoj boji bilo ispisano ime slavljenika.
Posluženje je bilo organizovano po principu švedskog stola, a na meniju su se našli najraznovrsniji specijaliteti od mesa, pite i ukusne salate.
Samo za magazin „Hello!“ poznati bračni par prepričava utiske sa prvog slavlja njihovog sina, ne skrivajući sreću.
Odlučili ste se za proslavu u igraonici za prvi Lavov rođendan. Kakvi su vam ustisci sada kada se završilo slavlje?
Nina: Rekla bih da je to bio jedan od najlepših dana u mom životu. Lav je na  početku slavlja bio pomalo zbunjen brojem ljudi koji se zatekao na jednom mestu, ali animatorke u igraonici „Magicland“ pobrinule su se da se brzo prilagodi. Inače, često idemo u tu igraonicu, pa smo se zato i odlučili da baš tamo upriličimo rođendansku zabavu, kako bi se Lav osećao kao kod kuće. Već smo počeli da brinemo o njegovoj socijalizaciji jer će se tako lakše prilagoditi kad krene u obdanište.
Branislav: Rođendan je protekao baš kako je i planirano, a pošto je prvi, nije bilo mnogo dece. Uživali smo u društvu prijatelja i rodbine zbog čega smo i ostali duže nego što je bilo planirano.
Da li vam je virus koji vlada pokvario slavlje, budući da su vam neki od gostiju otkazali dolazak zbog bolesti?
Nina: Neki gosti nisu mogli da dođu zbog virusa koji im je zadao zdravstvene tegobe, ali to nije bio problem jer, kako to obično biva, proslava prvog rođendana se produžila na nekoliko dana, tako da mi još primamo goste.
Branislav: U prvi mah nam se učinilo da će i Lava uhvatiti kijavica baš taj dan, ali izgleda da se izvukao. Ipak je to Lav. Inače, on je stoički podneo milione poljubaca koje je dobio tog dana, sa svima se poigrao i izgledao je zadovoljno. Dokaz za to je i da je posle slavlja spavao čak dvanaest sati.
Koje su pogodnosti pravljenja rođendana u igraonici?
Nina: Mislim da je pojava igraonica pojednostavila svu trku i zbrku oko pripreme rođendana. Nema više mešanja filova i pravljenja salata tri dana. U igraonici vam predlože koga od dobavljača da pozovete za hranu, koga za tortu, a oni se pobrinu za animaciju dece. Možete da iznajmite klovnove ili da se organizuje predstava. Bitno je da roditelji mogu da se opuste i bez brige ostave decu da se igraju.
Rođendan vašeg sina je bio 2. aprila, a proslavili ste ga nekoliko dana kasnije. Zašto?
Nina: Zato što je 2. april bio ponedeljak, a hteli smo da ga proslavimo za vikend kada je neradni dan. Uostalom, ovaj dan kada je proslavljen rođendan bio je i moj termin za porođaj, pa se sve uklopilo. Međutim, krivo mi je što nas vreme nije baš poslužilo, pa nismo mogli da iskoristimo čari bašte koju ima igraonica. Ali biće još rođendana.
Jesu  li mališani uživali?
Branislav: Prisutna su uglavnom bila deca do jedne godine, tako da su uživala u bebi kutku koji izgleda kao veliki bazen pun loptica i mekanih igračaka.

Intervju: Nadežda Jokić
Foto: Miša Obradović i Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još