Nina i Branislav Lečić: Porodično letovanje u Budvi

Nina i Branislav Lečić: Porodično letovanje u Budvi

Autor: | 27/08/2012

0

Nina Radulović-Lečić, jedno od najlepših lica na malim ekranima prošle nedelje vratila se sa letovanja. Voditeljka emisije „Trenutak istine“ na televiziji „Pink“ bila je dve nedelje na odmoru sa suprugom Branislavom Lečićem i njihovim sinom Lavom, a nesebičnu pomoć na odmoru pružila im je njena majka Gorica. Pomoć im je posebno značila, budući da je poznati glumac pripremao premijeru predstave „Indigo“, koju je režirao.
- Boravili smo petnaest dana u apartmanu „Slovenske plaže“. Bilo je divno ali naporno, jer kad ste sa malim detetom onda nema onog „egoističnog leškarenja“ uz knjigu i pića na plaži. Sve je podređeno našem sinu Lavu, ali sve je to lepo i dobro, samo da on uživa. Sasvim sam se opustila i mislila samo o tome šta ću sinu spremiti za jelo, nikakvim težim temama se nisam zamarala, što mi je veoma prijalo. Mada, da mi nije bilo mame da mi pomogne, nisam baš sigurna da bih mogla ovako da pričam. Teško je sa bebom biti uglavnom sam. Leka je kao glumac i reditelj predstave „Indigo“, koja je premijerno prikazana na festivalu „Grad teatar Budva“, neprekidno imao obaveze, tako da smo se mama i ja same snalazile. „Baka servis“ je najvažniji, najbolji i jedini pravi - za magazin „Hello!“ kaže beogradska lepotica, poznata po dobroj pripremi za emisije i odličnoj dikciji.
Za magazin "Hello!" Nina priča kako je porodica funkcionisala tokom odmora.
- Uglavnom smo imali isti ritam. Ustajanje oko devet, doručak, pa uživanje na bazenu. Lav je navikao da spava u kolicima, tako da smo se mama i ja sunčale i kupale dok je on spavao u hladu. Uveče bismo došle u apartman da se sredimo, a potom pravac na budvansko šetalište. Lav je bio oduševljen luna-parkom zbog svetlosnih efekata i zvukova. Leka je uveče igrao predstave, pa je samo nekoliko puta mogao sa nama opušteno da se šeta.
„Krao“ je svaki momenat da bude sa nama. Između proba dolazio bi na bazen, da se izljubimo i iskupamo, pa bi se vraćao pozorišnim aktivnostima. Inače, Leka je predstavu igrao na celom primorju, pa je svake noći menjao krevet. Nije mu bilo lako, ali se isplatilo, jer su kritike odlične, a i publika je izvrsno prihvatila aktuelnu temu muško-ženskih odnosa kroz posao, koju obrađuje predstava - kaže dugonoga brineta koja je od početka bila uključena u suprugov rad na ovom komadu.
- Prisustvovala sam generalnoj probi i tada smo shvatili da je moja uloga i kao gledaoca i kao nekoga ko je zainteresovan za kvalitet vrlo važna. Primetila sam neke stvari koje je Leka kao reditelj usvojio i na premijeri primenio. Preslišavala sam ga dok traju probe. Lava nisam mogla da vodim na premijeru jer on još ne može da zadrži pažnju toliko dugo, ali jedva čekam da postane svestan profesije njegovih roditelja, pa da može da bude glavni kritičar - kroz osmeh kaže Nina, koja je veoma nežna i pažljiva prema sinu.
- Lav je obazriv kada je reč o vodi, voli bazen pod uslovom da je stalno u mojim rukama. More mu nije privlačno jer ga plaše talasi i nije bio baš oduševljen kad sam htela da ga upoznam sa njegovim prirodnim lepotama. „Upoznavanje“ je trajalo samo nekoliko sekundi dok sam mu stavila noge u vodu i već smo morali da izađemo „u panici“. Više mu odgovaraju hlad, pesak, kantica i grabuljica - objašnjava voditeljka koja uskoro ima dva velika razloga za slavlje: proslavu rođendana njene majke krajem ove i slavlje povodom rođendana njenog supruga sledeće nedelje.
- Mi nismo porodica koja priređuje velike rođendanske zabave, ali ih svakako obeležavamo. Torta, porodično okupljanje i svećice su neizostavni. Moja mama je skromna i nikad nije oduševljena time što ja želim da proslavimo njen rođendan, jer ona smatra da bi trebalo da slavimo samo dečje rođendane. Bez obzira na to, tata i ja uvek rezervišemo sto u restoranu i iznenadimo je poklonom. Što se Leke tiče, verovatno ćemo sledeće nedelje, kada mu je rođendan, opet negde otputovati. Najverovatnije da ćemo slaviti sami sa Lavom u Grčkoj. Imam još malo vremena da smislim kojim poklonima ću ih obradovati. Mami ću verovatno kupiti nešto od garderobe jer nijednoj ženi odeće nikada nije dosta, dok ću Leki uplatiti neki veliki spa-tretman, jer mu je potrebno da se dobro odmori - veselo završava Nina.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti