Branislav Lečić: Nedelja je dan za susrete s decom iz prvog braka

Branislav Lečić: Nedelja je dan za susrete s decom iz prvog braka

Autor: | 28/10/2012

0


Stenli, odnosno Stole, urbani je lik koji je iz Beograda otišao u Nemačku, da zaradi novac. Kad se vrati, njegova (životna) priča je pomalo obavijena velom tajne. Stole ima svoju kafanu koja je i mesto sretanja tri porodice na čijim životnim problemima, zgodama i nezgodama, scenarista i reditelj Dragoslav Lazić gradi priču.
Ovako, ukratko svoj lik u seriji "Zvezdara" koja je tek počela da se snima, opisuje Branislav Lečić, i dodaje da je "njegov" Stole zanimljiv jer je u nekoj vrsti trougla između dugova koje ima, želje da uspe u poslu, i žene s kojom je u ljubavnoj vezi.
Da li ste vi nekad poželeli da imate svoju kafanu?
- Mislim da je manje-više svaki glumac sanjao makar jednom da bi na osnovu svog imidža mogao da otvori i vodi kafanu. Nisam je nikad otvorio, a verovatno nisu ni mnogi drugi, zato što tome morate biti posvećeni, što, između ostalog zahteva da vodite noćni život. A ja ne bih više da ne spavam na vreme. Mogu ponekad, ali nisam više za "lumperajku" svake večeri, što bi vođenje kafane od mene sigurno zahtevalo.
Zanima li vašu decu iz prvog braka gluma? Da li će, možda, krenuti vašim stopama?
- Kod sina Ivana to ne prepoznajem, mislim da neće krenuti mojim putem. Kod ćerke Ane primećujem neke elemente, ali to ništa ne garantuje. Svakako nastojim da ih ne pritiskam, pogotovo ne nekim svojim projekcijama.
Znači, ipak, ne želite da se bave vašim poslom?
- Ne mogu da kažem ni da ne želim, već je to potpuno njihov izbor, tako da ne želim da sugerišem.
Kako provodite nedelju?
- To je dan za susrete s mojom decom Ivanom i Anom, sinom i ćerkom iz prvog braka, i oni dolaze kod nas na ručkove, družimo se, razgovaramo... Ivan je drugi razred gimnazije, a Ana je osmi razred osnovne škole. Dobri su oboje, doduše pubertet ih udara sa svih strana, s tim ratujem, ali nadam se da ćemo da se izvučemo.

Branislav Lečić u sadašnjem braku sa TV voditeljkom Ninom Radulović Lečić ima jednoipogodišnjeg sina Lava.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti