Filip Panajotović: Uveren sam da je Stanija bila prava devojka za mene

Filip Panajotović: Uveren sam da je Stanija bila prava devojka za mene

Autor: | 26/12/2013

0

Vest koja je poslednjih dana novembra iznenadila i javnost i medije nesumnjivo je razlaz najpopularnijeg rijaliti para, atraktivne starlete Stanije Dobrojevć i zgodnog manekena Filipa Panajotovića, koji su donedavno imali velike planove za budućnost. Osim što su isticali da su pronašli svoju srodnu dušu, da ne mogu da zamisle život jedno bez drugoga, da žele da okušaju sreću u Americi, isticali su i da žele što pre da se ostvare u roditeljskoj ulozi. Sve to sada je daleka prošlost. I dok poznavaoce estradnih prilika zabavljaju razlozi koji su doveli do kraja najfatalniju ovogodišnju ljubav, njeni akteri imaju različite verzije događaja.

Šta je pravi razlog Stanijinog i vašeg raskida?

- Usled brojnih nesuglasica naša veza prestala je da bude harmonična kakva je bila na početku, u čemu smo više uživali, a manje se svađali. Poznato je da smo oboje veoma temperamentne osobe, koje i najmanji problem rešavaju odmah i do kraja. Međutim, ja sam svoju srčanost s vremenom prilično obuzdao, dok kod druge strane to nije bio slučaj. Mogu da budem najbolji sin, najbolji prijatelj ili dečko, ali ako me povredite, postajem sasvim druga ličnost, sa kojom nema mnogo priče.

Osećate se povređeno?
- Ne mogu da kažem da nisam povređen. Ako je Stanija već počela da iznosi u javnost detalje iz naše intime, onda je trebalo sve da ispriča, nikako samo deo onoga što se među nama događalo.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, izjavila je da joj je veza sa vama bila gora čak i od famoznih svađa na "Farmi".
- Istina je da naš emotivni odnos počiva na prelepim trenucima, ali kako je bilo i onih manje lepih, ne treba da čudi ako su ostavili veći trag i postali dominantniji. Staniji je usred emisije puštena naša najgora svađa i verujem da joj nije bilo nimalo lako.

Smatrate li da ste iskorišćeni?

- Mnoge stvari rađene su smišljeno, ali mi nije poznato šta su imale za cilj.

Jeste li posle raskida sa Stanijom ostali u kontaktu?
- Ostali smo u kontaktu, mada ni sa jednom devojkom pre nje to nije bio slučaj, pogoto ne neposredno posle raskida.

Vaše okruženje, navodno, nikada nije do kraja podržalo vaš emotivni izbor.
- Nije, i Stanija je to osećala, a ja sam se trudio da se zbog toga ne oseća loše.

Zbog ishitrenih reakcija popularnoj starleti javno ste se izvinili i istakli da ćete učiniti sve da je vratite.

- Neke stvari prebrzo sam podelio sa javnošću, što je bilo daleko od pametnog poteza. Iz dobre sam porodice, smatram da sam pozitivna osoba i svakako da nije bilo u redu da usred priče o našoj vezi pominjem teretanu u kojoj sam nedavno počeo da radim. Što se tiče moje izjave da ću učiniti sve da je vratim, kada bih znao da postoji šansa da stvari budu onakve kakve su nekada bile i da naša veza ima budućnost, definitivno bih se za to i borio. Ne bih voleo da se zbog propuštene prilike jednog dana kajemo.

Spekulisalo se da ste u nezavidnoj finansijskoj situaciji, što ste na neki način i sami potvrdili izjavom da je krajnje vreme da se okrenete poslu i "stanete na noge".
- Tačno je da sam neko vreme bio prinuđen da povedem računa o rashodima budući da sam se posle „Farme“ prilično istrošio. Ni Stanija ni ja nismo imali stalna primanja, a ponašali smo se i živeli više nego lagodno, nesvesno smo pravili velike troškove i novac rasipali na sve i svašta umesto da smo ga usmeravali na pametnije i konkretnije stvari. Na sreću, odnedavno sam deo jednog fitnes-centra, a dobio sam i honorar za učešće u "Farmi". Sebe sam častio novim automobilom, finansijski sam ponovo stabilan i ni od koga ne zavisim.

Kako se nosite sa pritiskom medija?
- Dok je sa Stanijinom i mojom vezom sve bilo u redu isključivo sam se koncentrisao na naš odnos i malo šta je moglo da me poremeti. Međutim, problem je nastao kada smo se dogovorili da se na neko vreme distanciramo od medija, budući da od eksponiranja nismo imali nikakve koristi, ponajmanje materijalne, a, s druge strane, sve to bilo je prilično iscrpljujuće. Neko se tog dogovora pridržavao, a neko nije.

Koji period veze vam je ostao u najlepšem sećanju?

- Bilo je mnogo lepih trenutaka, ali one najlepše ipak ću zadržati samo za sebe.

Stanija se navodno posle raskida vratila dečku sa kojim se zabavljala pre vas. Znate li nešto o tome?
- Ne verujem da je ta priča tačna, ali i da jeste, to nije moja stvar.

Jeste li spremni za novu ljubav?
- Veza sa Stanijom je najduža u kojoj sam bio, pa mi je sada potreban odmor. U narednom periodu želim da se posvetim sebi i planovima koje imam.

U planu je i da se vratite na imanje u Lisoviće?

- Bilo je indicija da se to desi, ali sam na kraju ipak odbio predlog produkcije. Iskreno, rijalitija mi je preko glave.

Da možete da vratite vreme, šta biste promenili?

- Još mislim da je naša najveća greška bilo to što smo dopustili da nam se cela nacija meša u vezu. Sa ove distance to nikada ne bih dozvolio. Mnogi su pokušali da mi napune glavu svakakvim pričama, na društvenim mrežama stalno sam dobijao "pouzdane dojave", međutim, nisam neko ko pada pod tuđi uticaj. Uveren sam da je Stanija bila prava devojka za mene, i da smo otišli u Ameriku, kao što smo planirali, zauvek bismo ostali zajedno.

Kakve su šanse da se pomirite i nastavite tamo gde ste pre mesec dana stali?
- Ne znam šta bih vam rekao. Osećanja ne mogu nestati preko noći. Ipak, iz ove perspektive to deluje prilično nerealno. Nažalost.

Intervju: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Mirko Tabašević
Stajling: Stefan Orlić
Mesto snimanja: Bar i restoran "Jimmy Woo", Strahinjića Bana 47

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti