Filip Panajotović: Stanija je ljubav mog života i iz dana u dan smo sve bliskiji

Filip Panajotović: Stanija je ljubav mog života i iz dana u dan smo sve bliskiji

Autor: | 04/08/2013

0


Popularni maneken Filip Panajotović, posle tri meseca boravka u veoma gledanom rijalitiju "Farma 4", izašao je bez osvojene novčane nagrade, ali je osvojio ženu svog života koju je upoznao baš na imanju u Lisovićima. Dvadesetpetogodišnji Filip je pred kamerama pokazao ljubav i naklonost prema izabranici Staniji Dobrojević, pa je milionski auditorijum zajedno sa njima proživljavao lepe i manje prijatne trenutke. Zgodni maneken iz Pančeva otvoreno je iskazao svoje emocije i na početku romantične veze nije krio svoja osećanja bez obzira na kamere i okolnosti. Po završetku rijalitija koji se odvija u seoskom ambijentu, interesovanje za Filipov ljubavni život ne jenjava, a par uživa u pažnji i podršci koju im publika pruža. Nedavno su upriličili i spontano upoznavanje najužih članova njihovih porodice, koji su dok je "Farma“ trajala komunicirali samo preko medija. Stavovi i mišljenja najmilijih osoba mladog para promenili su se u odnosu na prethodni period i sada porodice Panajotović i Dobrojević imaju zajednički cilj i interes, a to je sreća njihove dece. Nedavno je Filip sa Stanijom otputovao u Banjaluku jer je ona postala tetka, a to je ujedno bila idealna prilika da svog izabranika predstavi porodici koja živi u tom gradu u Republici Srpskoj.

Da li ste uspeli da se odmorite po završetku rijalitija?
- Nismo uspeli da se odmorimo, imali smo puno obaveza i oboje smo, čini mi se, po čitav dan gostovali u emisijama na televiziji "Pink". Mnogo vremena nam je oduzelo i to što smo stalno na točkovima, na relaciji Beograd - Novi Sad - Ruma - Pančevo. Pored poslovnih obaveza, tačnije gostovanja na koje smo ugovorom obavezni da se odazovemo, želeli smo da se što više posvetimo jedno drugome, kao i našim porodicama, koje su se pre našeg puta za Banjaluku i upoznale.

Kako je protekao prvi susret Stanije i vaših roditelja?

- Sjajno, Stanija je prvo došla u moj porodični dom u Pančevu na upoznavanje sa mojima. Pored mog oca i majke dočekali su je i brojni članovi moje familije, a upoznala je moju baku i deku iz Makedonije, kao i baku koja živi u Pančevu. Bio je tu i moj stric i njegova porodica. Svi su je divno prihvatili i srdačno i predusretljivo dočekali, kako ona i zaslužuje. Svima koji nas vole su bitni naša sreća i budućnost. Sada kada su je upoznali nema govora o bilo kakvom negativnom komentaru o njoj kao što je to možda bio slučaj dok smo bili na ,,Farmi“.

Kako su vas prihvatili Stanijini najbliži rođaci?
- Stanija me je predstavila čitavoj rodbini kako u Rumi, tako i u Banjaluci. Oduševljen sam načinom na koji su me primili, imao sam osećaj kao da sam oduvek bio deo njihove porodice.

Recite nam nešto o susretu vaših roditelja i Stanijine porodice?
- Obe porodice nas zovu nekoliko puta u toku dana i brinu o nama, žele da dođemo kod njih u posetu, ali i imaju razumevanje pa se svi prilagođavaju našim obavezama. Tako su moji roditelji došli u Rumu da mi donesu dokumenta i pasoš koji su mi bili potrebni za put u Banjaluku. Tada smo svi zajedno otišli u jedan lep restoran u Rumi na ručak, i moji i njeni. Bilo je to spontano i ležerno upoznavanje. Naše mame su se tom prilikom lepo ispričale. To je bilo divno okupljanje kada smo otvoreno razgovarali o svemu kao prava, velika, srećna porodica. Krivo mi je što se tom prilikom nismo fotografisali, ali nam je bilo toliko lepo da smo potpuno zaboravili da kamerom zabeležimo taj trenutak. Hvala Bogu, biće još takvih okupljanja pa ćemo to sigurno ispraviti.

Da li je možda jedno takvo okupljanje u bliskoj budućnosti i vaša svadba?

- Ne mislimo da bi našu ljubav trebalo da dokazujemo. Mnogi su mislili da je dokaz vođenje ljubavi pred kamerama u rijalitiju, što mi nismo uradili jer smo znali da moramo da sačuvamo to vredno što imamo za sebe. Nismo želeli da svoj intimu prikazujemo pred kamerama, jer smo bili sigurni u svoje emocije. Ni brakom ne želimo da bilo šta i bilo kome dokazujemo, jednostavno naš odnos je građen na ljubavi i tako će biti i u buduće. Taj papir nam nije od presudnog značaja, a kada osetimo da je pravo vreme za taj čin, zašto da ne? Ipak, nećemo ni odugovlačiti sa tom odlukom, jer smatram da je dovoljno da prođe šest meseci ili čitava godina da bismo se odlučili na taj korak i da bismo znali da je to ono pravo. Ako sve bude divno, kao što je sada, nećemo mnogo oklevati i odugovlačiti, ali nećemo ni žuriti sa svadbom i odlaskom pred matičara.

Kako se slažete sa Stanijinim rođenim bratom Sanijem?
- On je osoba koja me je "kupila" odmah kada sam prvi put izbačen sa "Farme". Tada me je sačekao u studiju i došao je da mi pruži podršku. Rekao mi je da podržava našu vezu bez obzira na svađe i rasprave koje su mogle da se vide na televiziji. Ta njegova podrška i blagoslov su mi u tom trenutku neverovatno mnogo značili. Priznao mi je da mu je već na početku delovalo da sam mnogo ljubomoran, ali da brzo je promenio mišljenje. Zahvalio mi se i za to što sam bio uz Staniju u svakoj situaciji i što je u meni imala oslonac. Sada smo Sani i ja postali pravi drugari, zajedno smo posetili Banjaluku, išli smo u lov, što je bilo novo iskustvo za mene, doduše nismo pucali u životinje već u mete u prelepoj šumi blizu tog divnog grada. Priredili su mi neverovatan doživljaj. Sa Sanijem imam najbolju komunikaciju.

Kakav je vaš odnos sa budućom taštom Slavicom?
- Mama je u potpunosti na našoj strani i podržava našu vezu, ona nema nikakvih negativnih komentara. Mama Slavica, Sani, Stanija, njena baka i ja zajedno smo automobilom išli u Banjaluku kako bismo proslavili rođenje novog člana porodice. Stanija je postala tetka. To je dokaz koliko su me ljudi prihvatili, bili smo u jednoj kući, a za dobro jutro sam dobio kafu, doručak i osmeh, stalno su mi ugađali, osećao sam se kao da sam u svojoj porodici. Presrećan sam jer su me tako lepo primili i prihvatili.

Imaju li najstariji članovi porodice razumevanje za vašu ljubav i rijaliti u kome ste bili?

- Stanijina baka je neverovatna žena, moderna i otvorena. Njeni unuci Stanija i Sani mnogo se sa njom šale, pa je ja malo štitim, ali ni ona njima ne ostaje dužna. To je divna žena, podseća me na moje bake jer nimalo nije staromodna i pored toga što ima preko sedamdeset godina. Tu je da nam da neki mudar savet jer je srećna zbog naše sreće koju vidi.

Da li bi vaš put kao zaljubljenog para bio drugačiji da ste se upoznali pod drugim okolnostima?
- Sigurno bi sve bilo drugačije, tamo smo bili zajedno svakog minuta, sve što smo tokom boravka u rijalitiju planirali kako će nam biti kada izađemo, to nam se i ostvarilo. Bez obzira na sva osporavanja neše ljubavi, mi opstajemo i lepo nam je. Volimo se i iz dana u dan smo sve bliskiji. Jedva čekamo da prođe medijski pritisak i da energiju usmerimo na projekte koje ćemo zajedno raditi.

O kakvim projektima je reč?
- Nikome još nismo otkrili, u pitanju je nešto veoma lepo i kreativno.

Šta vas je najviše pogodilo od komentara koji se odnose na vašu vezu?

- Nas dvoje se ne razdvajamo ni na trenutak. Jedino smo odmah po završetku rijalitija bili razdvojeni jer je ona otišla kod svojih u Rumu i to je bila jedina noć koju nismo proveli zajedno. Priče da sam ostavio drugare zbog devojke nisu tačne. Nisam ja nikoga ostavio, niti sam se sa bilo kim posvađao, nego mi je najlepše da vreme provodim sa svojom devojkom. Stanija je ljubav mog života, ona ima sve što sam želeo da devojka sa kojom ću biti zauvek poseduje. Jedino su mi važni naš odnos i njena sreća, pa me komentari ni najmanje ne dotiču.

Čime vas je Stanija osvojila?
- Ne znam ni sam, i njoj sam više puta to pokušao da objasnim, nije to samo fizički izgled, koji je meni, da budem iskren, na samom početku, veoma bitan, već i stavovi, razmišljanje, držanje i ponašanje. Stanija je prepametna, jako je direktna i dopada mi se što sve što misli i kaže. Kod nje nema foliranja, nekada je i brutalno iskrena. Pored toga, obožavam njen smisao za humor, energiju koju nosi, ima najlepši osmeh na svetu, i kada se sve to nađe u jednoj osobi, mogu samo da kažem da imam pored sebe ženu kakvu sam oduvek zamišljao. Promenio sam mnogo devojaka u svom životu, i kada bi se one sve skupile, ne znam da li bi mogle da budu kao jedna moja Stanija.

Planirate li da otputujete na neku romantičnu destinaciju, daleko od očiju javnosti?
- Nadali smo se da ćemo da otputujemo na Crnogorsko primorje, ali taj put će morati da sačeka. Kada ispunimo sve obaveze prema produkciji i televiziji "Pink", želimo da odemo u Tursku ili Egipat, gde nas niko ne poznaje i da se maksimalno posvetimo jedno drugome.

Da li ćete otići zajedno u Ameriku?

- Svakako, posle završenih obaveza i odmora koji planiramo, odlazimo za Ameriku gde ćemo biti izolovani od svega. To je obećana zemlja mogućnosti i lek za dušu. Tamo je trenutno i moja rođena sestra sa svojim dečkom.

Koliko vam nedostaje sestra?
- Rano sam se osamostalio i živeo odvojeno od porodice, bio sam više u Beogradu, a sestra i roditelji u Pančevu. I tada mi je ona uvek najviše nedostajala kao i sada, ovo je prvi put da je ona otišla tako daleko od kuće i na tako dug period. Svima nam nedostaje, ali čujemo se redovno, njoj je u Americi prelepo i tvrdi da je to divna zemlja. Našla je posao koji je odlično plaćen i već planira letovanje na Havajima. Rekla mi je da ću morati mnogo da radim kada dođem u Ameriku, ali da, ako si vredan, možeš dobro da zaradiš i da znaš zbog čega se trudiš i odričeš.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content
Foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti