Stanija Dobrojević: Sada samo želim da budem sama

Stanija Dobrojević: Sada samo želim da budem sama

Autor: | 15/12/2013

0

Učesnica rijaliti šou-programa "Farma" Stanija Dobrojević, koja je tokom boravka na imanju u Lisovićima otpočela vezu sa manekenom Filipom Panajotovićem, ekskluzivno za "Hello!" otkriva da je nedavno okončala vezu sa njim. Atraktivna crnka priznaje da u poslednje vreme njihova veza nije bila skladna i da je često dolazilo do neslaganja, pa iako se njen bivši dečko trudio da očuvaju dobar imidž u javnosti, suštinski nisu bili srećni. Ne želeći da živi u laži, hrabra dvadesetosmogodišnjakinja odlučila je da okonča romansu i u mirnom razgovoru saopštila je svoju odluku Panajotoviću, tako da su se rastali bez skandala i žestokih svađa. Poznata Vojvođanka tvrdi da je zbog svoje ljubavi mnogo toga žrtvovala, ali ne žali zbog toga. Iako su njih dvoje i ranije imali razmirice i kratkotrajno su prekidali romansu, na primer pred Stanijin put u Ameriku, ovog puta je, prema rečima Dobrojevićeve, definitivno kraj i nema mesta za pomirenje.

Nedavno ste raskinuli vezu sa Filipom. Kako i zbog čega se se razišli?

- Privatni život uvek sam čuvala od očiju javnosti. Smatrala sam da je moja intima isključivo moja stvar. U rijalitiju mi se desila ljubav sa Filipom i samim tim izgubila sam pravo na intiman život, i svoju vezu servirala na tacni. Koliko god sam ja, s jedne strane, ličnost koja se eksponira, pomalo egzibicionista i osoba koja je često u medijima, s druge, javna ljubavna priča nije mi donela mnogo dobrog.

Jeste li u poslednje vreme vas dvoje imali mnogo razmirica?
- Kao što znate, naša veza je otpočela u rijalitiju u posebnim uslovima. Tamo smo imali mnogo nesuglasica, nažalost, to se nastavilo i u realnom životu. Nisam od osoba koje glume i pretvaraju se da je sve u najboljem redu, ne volim da lažnim osmesima zataškavam istinu, pa ovim intervjuom želim da ispoštujem ljude koji su podržavali našu ljubav i želeli da saznaju istinu. Takođe, da ne dam prostora raznim spekulacijama i novinskim napisima. Ne želim da od raskida pravim cirkus, nego da se naša veza završi na dostojanstven način.

U čemu se najčešće niste slagali?
- Ja sam zrela i ozbiljna devojka, samostalna i finansijski nezavisna. S obzirom na poznate okolnosti i moje rano sazrevanje, na borbu kroz život i rano osamostaljivanje, kao i naporni rad sebi sam obezbedila stan, automobil i sve uslove za pristojan život. Filip je mlad, na početku karijere i tek bi trebalo da radi na sebi kako bi se osamostalio, sazreo i postao odgovoran, prvo prema sebi, pa onda i prema drugome. Njemu je bila važtna medijska slika. Ranije je moj život bio mnogo kvalitetniji, ali medijski loše predstavljen. Sada je medijska slika lepša, a život gubi na kvalitetu. Taj luksuz nikome neću da dozvolim, mišljenje drugih ljudi me ne interesuje, odbijam da živim laž. Bitna mi je samo moja istinska sreća.

Jeste li se mirno rastali?

- Nedeljama ništa u našoj vezi nije bilo kako treba. Bila sam u situaciji da detaljno razmislim o svemu, nije mi bilo lako, ali mislim da sam na kraju donela pravu odluku, koju sam mu saopštila. Dugo smo razgovarali i shvatili da je tako najbolje za oboje.

Nedostaje li vam Filip?
- U rijalitiju smo provodili dvadeset četiri sata zajedno, a posle toga započeli smo zajednički život. Na taj način se steknu navike i osećaj da je neko prisutan u vašem životu.

Jeste li još u kontaktu?
- Da, zašto ne bismo bili.

Mislite li da posle svega možete da ostanete prijatelji?

- Posle ljubavnog raskida ostati prijatelj sa partnerom zahteva vreme i zrelost.

Kako su reagovali vaši najbliži na vaš raskid?
- U svemu što mi se dešava u životu vrlo mi je bitno mišljenje moje porodice i svakako da imam njihovu nesebičnu podršku jer je njima na prvom mestu da budem srećna i zadovoljna. A to, moram da priznam, u poslednje vreme nisam bila. Filipova porodica me je od početka lepo prihvatila. S obzirom da su očevici nekih situacija i događaja, mislim da imam njihovu podršku i u ovoj odluci.

Mislite li da postoji mogućnost da se pomirite i izgladite sve nesuglasice?
- Kaže se da u ljubavi nikada ne treba reći "nikada". Ali ja sam osoba koja drži do sebe i svoje reči. Nikada se nisam vraćala na staro i kada nešto odlučim, čvrsto stojim iza svoje odluke.

Gajite li još osećanja prema njemu?

- Emocije ne mogu da umru preko noći, ali polako nestaju.

Šta vam je nabitnije da vam muškarac pruži?
- Ja ne mogu da živim bez nežnosti, ljubavi i pažnje i želim da mi moj muškarac to pruža čitav život. Nije umeće ženu osvojiti, već je zadržati.

Menja li ovaj raskid vaše planove za budućnost?
- Žrtvovala sam svoj posao da bih se vratila u Srbiju i negovala moju vezu i time nam omogućila zajedniči odlazak u Ameriku. Raskid ne menja moje planove za budućnost, jedino što nastavljam sama.

Ostajete li pri stavu da ćete biti u Srbiji dok ne diplomirate?

- Ostajem u Srbiji, obaveze se moraju ispuniti, a diploma je sada prioritet.

Planirate li svoju budućnost ovde ili u Americi?
- Moj život je i Srbija i Amerika, izgleda da su mi oba kontinenta sudbina.

Jeste li spremni za novu ljubav?
- Sada samo želim da budem sama. Potrebno je vreme da očistim i ozdravim svoja osećanja.

Šta muškarac mora da poseduje da bi pridobio vaše srce?
- Volim jake i karakterno moćne muškarce, koji mogu da mi budu oslonac u životu, a ne da ja budem ta koja mora da nosi sve na svojim malim leđima.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Lela Radulović
Šminka: Slobodanka Perković, 064 / 800 - 25 - 57
Mesto snimanja: "Mama`s biscuit house", Strahinjića bana 72 a, tel: 011 / 328 - 38 - 05 i 011 / 283 - 16 - 10, web: www.mamasbiscuit.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti