Filip Panajotović: Voleo bih da po izlasku sa "Farme" osnujem porodicu sa Stanijom

Filip Panajotović: Voleo bih da po izlasku sa "Farme" osnujem porodicu sa Stanijom

Autor: | 20/06/2013

0

Tek što je napustio „imanje poznatih“ u Lisovićima i postao još jedan u nizu izbačenih „farmera“, maneken Filip Panajotović u baražnom glasanju vraćem je na „Farmu“. U želji da saznaju epilog ljubavne drame između dvadesetdvogodišnjeg lepotana i šest godina starije starlete Stanije Dobrojević, koji su započeli vezu pred kamerama na imanju u Barajevu, u novom glasanju na televiziji „Pink“, koje je jednom od „izbačenih“ "farmera" garantovalo povratak u rijaliti, publika je u velikom procentu svoje poverenje ukazala Filipu Panajotoviću. Srećan zbog takve odluke i podrške javnosti, mladi maneken se sa velikim uzbuđenjem vratio u ovaj popularni rijaliti šou-program. Pred povratak na „Farmu“ Filip je svoje pozitivne utiske i nadanja izneo za magazin „Hello!“.
- Zaista sam presrećan, jer sam želeo da se vratim na „Farmu“. Nekoliko dana pauze, posle prvobitnog izbacivanja sa imanja u Lisovićima, veoma mi je prijalo. Ali, više od svega, povratak me raduje zbog Stanije, maštao sam o tome da u baražu budem takmičar za koga će publika najviše glasati - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Filip Panajotović.
Simpatični maneken je izjavio da mu je poziv da bude jedan od učesnika ovog popularnog rijalitija bio veliki izazov. Budući da mu je, pored popularnosti, omogućio i zadovoljavajuću finansijsku dobit, popularni dvadesetdvogodišnjak otkazao je svoj manekenski angažman u Kini i odlučio da se oproba u ulozi „farmera“. Kaže da mu je boravak na „Farmi“ prijao, ali da kao gradsko dete nije mogao da se navikne na neprijatan miris štale i poljskog toaleta. Sa velikim negodovanjem, Filip iskazuje svoje neslaganje sa mišljenjem pojedinih takmičara da je glavni lenjivac na popularnom seoskom domaćinstvu.
- Na početku „Farme“ bio sam jedan od najvrednijih "farmera" kome ništa nije bilo teško da uradi. Po započinjanju moje ljubavne veze sa Stanijom počele su priče da smo Stanija i ja glavni lenjivci. Tim pričama bio sam demoralisan jer sebe nisam video kao neradnika. Slažem se da Stanija nije osoba koja se utrkuje oko kućnih i seoskih poslova, ali sve što dobije kao zadatak ona valjano odradi. Budući da sam te priče kao i one da sam psihološki nestabilna ličnost doživljavao kao „podmetanje noge“, nisu me previše pogodile - iskren je dvadesetdvogodišnji maneken, koji se u nastavku razgovora osvrnuo na početak svoje veze sa dvadesetosmogodišnjom starletom.
- Iako smo se ranije kretali po istim klubovima u Beogradu, Staniju nisam imao prilike da upoznam pre „Farme“. U nju se nisam zaljubio na prvi pogled, što mi se nikada do sada nije desilo. Sa Stanijom sam se zbližio u nameri da je zaštitim od nemoralnog nasrtanja Ere Ojdanića i Ekrema Jevrića. Posle dugačkih razgovora i vremena koje smo na „Farmi“ provodili zajedno, nas dvoje smo shvatili koliko slično razmišljamo. Posle poljupca i nežnosti koje smo razmenili iskreno sam se zaljubio u nju. Postala mi je jako važna i veoma mi je stalo do nje. Možda ne gledam realnim očima, ali, uprkos tome šta drugi kažu, verujem da su Stanijina osećanja i namere prema meni potpuno iskrene. Zbog mene ona se odrekla emotivne veze sa dečkom koja je trajala duže od godinu dana. Oko nje postoje brojne predrasude, ali ona je jedna divna osoba. Osim savršenog izgleda, koji mi je prioritetan kod devojke, fascinirala me je ta njena borba kroz život i neverovatna upornost. Postoje neke sitnice koje mi se ne sviđaju, ali verujem da će ih zbog mene promeniti. U želji da shvatim da li naša ljubavna priča može da bude ozbiljna, nastojao sam da shvatim zašto se ona slikala naga za pojedine časopise. Rekla mi je da je to uradila zbog dobrog honorara i da neke greške poput postavljanja obnaženih fotografija na "Instagram" više nikada neće ponoviti - sa velikom verom priča Filip.
Na spekulacije da je Stanija zbog trudnoće na kratko napustila „Farmu“ zgodni maneken kaže:
- Na početku „Farme“ Stanija mi se požalila da ima nekih ginekoloških problema. Na našu sreću, nije bilo ništa ozbiljno, a nije bila ni trudnoća.
Filip sa izabranicom svog srca ima velike planove.
- Ako se naša veza u realnom svetu pokaže jaka i stabilna, kao što je bila na „Farmi“, ne bih imao ništa protiv da sa Stanijom osnujem porodicu i dobijem dete. Možda sam po godinama mlad, ali poslednjih sedam ili osam godina neprestano izlazim po prestoničkim klubovima. Iskreno, zasitio sam se noćnih izlazaka i možda mi je zaista vreme da se povučem. U Staniji sam pronašao sve ono što sam želeo od jedne idealne i divne žene. Možda će ovo nekima zvučati neuverljivo jer o njoj kruže svakojake priče proistekle iz raznoraznih, neproverenih informacija. Stanija je dobar čovek - izjavio je maneken i dodao da je srećan jer je imao priliku da se sretne i upozna sa njeom mamom.
- Pod utiskom medijskih priča koje kruže o Staniji i učestalih svađa sa njom, moji roditelji su bili protiv naše veze. Za vreme mog kratkog boravka van „Farme“ pokušao sam da im sve objasnim i uverim ih u moja iskrena osećanja prema njoj. Jako sam srećan jer sam ubrzo posle izbacivanja iz „Farme“ imao priliku da upoznam Stanijinu mamu i da sa njom pronađem zajednički jezik. Ona mi je priznala da je na početku naše veze bila protiv našeg zabavljanja jer nije mogla da gleda kako se njena kćerka nervira zbog naših učestalih svađa. Kasnije su joj stvari postale jasnije i veoma me je zavolela. Rekla mi je da je srećna jer je jedan čovek kao što sam ja uz njenu kćerku. Verujem da će se moja ljubavna priča sa Stanijom po završetku „Farme“ nastaviti i da će prerasti u nešto više - kaže Filip Panajotović.
Simpatični dvadesetdvogodišnjak bi voleo da mu popularnost koju je stekao donese voditeljski angažman, budući da se na polju manekenstva u potpunosti ostvario. Inače, mnogo mu znači što ga je publika podržala kao i većina njegovih prijatelja, mada se u svog nekadašnjeg najboljeg druga, voditelja Vladimira Stanojevića razočarao.
- Na moju veliku žalost, čini mi se da se Vlada veoma promenio. Nas dvojica smo nekada bili veoma bliski, a sada to više ne osećam. Žao mi je, ali moram da kažem da me je donekle razočarao, ali život ide dalje - kaže na kraju razgovora Filip Panajotović.

Piše: Jelena Popović

Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti