Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Daljina će nam pomoći da shvatimo da li smo jedno za drugo

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Daljina će nam pomoći da shvatimo da li smo jedno za drugo

Autor: | 25/09/2013

0


Popularna starleta i vicešampionka rijaliti šou-programa „Farma“ Stanija Dobrojević nedavno je otputovala u Ameriku, gde nije boravila poslednjih šest meseci. Lepa crnka, koja godinama živi na relaciji između Novog Sada i Atlantik Sitija, veoma je uzbuđena zbog ponovnog odlaska u grad koji smatra svojom drugom kućom i druženja sa starim prijateljima, a prve utiske iz obećane zemlje otkriva samo za “Hello!”.
Sa atraktivnom dvadesetosmogodišnjakinjom nije krenuo njen emotivni partner, maneken Filip Panajotović, sa kojim je otpočela vezu dok je boravila na imanju u Lisovićima. Poznatom paru ovo će biti prvo razdvajanje koje će trajati mesec dana, a ujedno i veliki test za njihovu vezu koja je poljuljana još pre njenog odlaska.
- Filip i ja smo se posvađali neposredno pred moj odlazak u Ameriku, a istog dana imali smo zakazano druženje sa fanovima iz Novog Sada koji su se okupili u centru grada. Bilo mi je mnogo teško u tim trenucima, da sam u jednom momentu dok su okupljene žene tražile da se poljubimo kako bi nas fotografisale, počela da plačem. Filip me je jako povredio, ali je posle svega došao da me isprati na aerodrom sa velikom plišanom žabicom, jer mi, inače, tepa „žabice moja“ i čestitkom na kojoj je pisalo "Izvini" i "Volim te". Nadam se da ćemo rešiti te nesuglasice. Kada se vratim u Srbiju, odlučiću u kom pravcu će se nastaviti naša veza - počinje priču za „Hello!“ Stanija koja tvrdi da će ova razdvojenost biti veliki test za njihovu vezu.
- Ovo je moje prvo razdvajanje od Filipa. Bili smo nerazdvojni u „Farmi“, a tako je ostalo i posle izlaska iz rijalitija. Odmah smo započeli zajednički život. Mislim da će nam ova daljina dobro doći da shvatimo da li smo zaista jedno za drugo. Ako je ljubav prava, ovaj mali test može još više da je ojača - iskrena je starleta.
Zgodna crnka tvrdi da će prilikom narednog odlaska u Sjedinjene Države, ukoliko u njenoj vezi sa Filipom sve bude u najboljem redu, rado otputovati sa njim jer bi volela da baš u toj zemlji zasnuje svoju porodicu.
- U Ameriku sam krenula sama, pošto se neću dugo zadržati, a kada budem odlazila na šest meseci ili godinu dana, ako između mene i Filipa sve bude u najboljem redu, želim da pođemo zajedno. Volela bih da u obećanoj zemlji započnemo zajedniči život i zasnujemo porodicu. Prvo takvo putovanje bi trebalo da se dogodi na proleće, jer meni je udarna sezona za posao tokom leta - tvrdi lepa dama koja je i sada stalno u kontaktu sa Panajotovićem.
- Nas dvoje smo u stanju da se dopisujemo po ceo dan. Filip je, naravno, pokazao male znake ljubomore prilikom mog polaska, ali meni je to samo dokaz ljubavi. Mi se mnogo volimo, ali i mnogo se svađamo. Oboje smo temperamentni i impulsivni, mada sve na kraju nekako rešimo razgovorom. Valjda je to ljubav - iskreno konstatuje Dobrojevićeva.
Staniji će boravak u Sjedinjenim Američkim Državama prijati jer je poslednji put tamo boravila u martu.
- Poslednji put sam bila u Atlantik Situju pred ulazak u "Farmu", kada sam kupila sve neophodne stvari za boravak na imanju. Ovog puta imaću mnogo obaveza jer bi trebalo da potpišem novi poslovni ugovor, kao i da platim kiriju i ostale račune. Slobodno vreme ću iskoristiti za uživanje na okeanu, dobar šoping u omiljenim radnjama i obilazak restorana. Radujem se susretu sa starim prijateljima. Meni je u stvari baš nedostajala Amerika.
Po povratku iz "obećane zemlje", ambiciozna rijaliti zvezda nastaviće poslovni projekat koji je započela sa Filipom bez obzira na to što se u njihovom odnosu javljaju prve trzavice.
- Naš zajednički projekat malo kasni jer smo imali finansijskih problema, odnosno računali smo na naše honorare sa “Farme” koji nam, nažalost, još nisu isplaćeni. Pošto sam po prirodi perfekcionista i volim da govorim tek po obavljenom poslu, tek kada sve bude spremno otkrićemo javnosti o čemu se zapravo radi - zaključuje.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još