Filip Panajotović: Iako smo raskinuli, osećanja između Stanije i mene se nisu ugasila

Filip Panajotović: Iako smo raskinuli, osećanja između Stanije i mene se nisu ugasila

Autor: | 02/12/2013

0


Dok nacija i dalje veruje u pomirenje Filipa Panajotovića i Stanije Dobrojević, maneken u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ govori da se to neće desiti i dodaje da je mnogo voleo starletu, ali da više nije želeo da joj titra. Panajotović smatra i da je zapostavio svoju karijeru zbog veze sa Dobrojevićevom, te sada planira da se mnogo više posveti poslu i prijateljima.
- Staniju poštujem i sve najlepše mislim o njoj, ali jednostavno, putevi su nam se razilazili i ovom momentu je zaista najbolje što smo raskinuli. Živi smo ljudi, normalni, ne mogu da znam šta nosi dan, a šta noć. Hteo sam sebe da finansijski obezbedim i da stanem na noge, da više gledam svoju karijeru jer sam se previše uneo u vezu. Počeli su da me povezuju samo sa tom vezom. Voli ona mene i dalje. Kada smo razgovarali, oboje smo rekli da ne možemo više. Mnogo je teško, ogroman pritisak... Nisam navikao baš da joj titram, da trčkaram, mislio sam da će to da se promeni, ali nije išlo. Ja sam počeo da budem kakav zaista jesam i to je bio razlog za sukob. Ne znam kako bi bilo da nisam bio u toj vezi, ali me to i ne interesuje jer sam bio zaljubljen i sve sam radio srcem, mnogo sam voleo tu devojku i hteo sam sve sa njom. Zaista se ne kajem ni zbog čega - iskreno je pričao Filip i dodao da se u poslednje vreme nisu razumeli, te je dolazilo do svađa.
- Nismo se mi baš dobro kontali u poslednje vreme, malo smo se onako udaljili, ona na svoju stranu, ja na svoju. Pa jesmo se i svađali. Na farmi sam dosta popuštao, a stvarno nisam takav dečko i mislio sam da ćemo kada izađemo iz rijalitija da budemo drugačiji. Kada smo izašli, nije bilo tako - kaže Panajotović.
- Ne mogu da nestanu osećanja u roku od dva-tri dana. Ja znam i da ona gaji osećanja prema meni i dan-danas, i ja prema njoj, nema tu ništa sporno. Trenutno, neka ostane ovako, pa ćemo videti šta će biti dalje. Međutim, mislim da će ona više profitirati posle raskida, ne kažem da će profitirati raskidom, ali mislim da će dobijati mnogo više ponuda. Nismo ni ona ni ja raskinuli da bismo profitirali, samo kažem da će njoj biti bolje. Radiću svuda gde mogu da pokažem da sam ja Filip Panajotović, kulturan dečko koji ima svoj posao i karijeru, a ne neki ljubomorni dečko iz „Farme“. Mnogo toga sam žrtvovao zbog naše veze - priča maneken, a na pitanje da li je veza uticala na njegova prijateljstva, odgovorio je:
- Ova veza nije uticala na moje prave prijatelje. U ovom trenutku samo hoću da budem posvećen poslu, završetku studija i ako se ukaže još neka prilika sa modnom agencijom - iskren je bio Panajotović.
Kako ne bi razmišljao o raskidu sa Stanijom Dobrojević, Filip Panajotović je odlučio da se posveti poslu, pa smo ga tako u petak uveče posetili na otvaranju teretane, gde je sa ponosom pričao o svim poslovnim poduhvatima.
- Moj dugogodišnji drugar je za ovu ideju meni rekao pre samog ulaska u „Farmu“, pitao me je da li sam raspoložen da budem tu. Posle „Farme“ smo došli na ideju da mogu da se uklopim u ovu priču i da vodim jedan deo fitnes centra „Sunce“ u Pančevu. To je taj akva deo, džakuzi, sauna, mini bar i restoran zdrave hrane. Imaću svoju kancelariju i vodiću posao. Znači, nisam gazda, ali sam glavni menadžer i zaista sam srećan zbog svega. Na postojeće programe u teretani smo nadovezali još niz programa. Ja sam sebi zadao cilj da se ovako nešto proširi i na ostale gradove, Beograd, Novi Sad, a već smo sada u pregovorima sa Crnom Gorom - ponosan je Filip na do sada obavljeni posao.


izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti