Stanija Dobrojević: Sama sebe finansiram

Stanija Dobrojević: Sama sebe finansiram

Autor: | 31/03/2014

0


Stanija Dobrojević je možda prva srpska ličnost koju je proslavio Internet. Njene provokativne fotografije su preko noći okupirale portale i domaće medije, a zatim se desilo slikanje za muške magazine "Playboy", "Maxim", "CKM", učešće u ekstremnom realityju "Survivor", priče o navodnim ljubavnim vezama sa nekim poznatim mladićima poput Gojka Kačara, Adema Ljajića, Igora Dodika, famozna četvrta sezona "Farme" i prva srpska starleta je rođena.

Ipak, iako joj u početku nije smetalo što su joj mediji nametnuli pomenuto "zanimanje", sada ipak više ne želi da je zovu starletom.

- Kada su me na početku pitali da li bi mi smetalo da me umesto fotomodelom oslovljavaju kao starletu pomislila sam da u tome nema ništa loše. Kim Kardašijan je američka starleta, zarađuje novac od slikanja, poziranja, pojavljivanja i svog rijalitija, i ne mogu da kažem da bi mi bila uvreda da budem srpski pandan takvoj osobi. Međutim, sada se to zaista mnogo promenilo i ne dopada mi se da me zovu starletom - kaže Stanija na početku razgovora.

Svet_840_12.08.2013_2_595

Dvadesetdevetogodišnjakinja kaže da je pomenuto zanimanje kod nas zloupotrebljeno i da se tako oslovljavaju devojke koje na prvom mestu nemaju zanimanje, ali zatim i one koje finansiraju bogati muškarci.

- Ja sam samostalna devojka i ne mogu da kažem da sam finansijski jaka. Pre nego što sam postala poznata živela sam u Americi i radila osmočasovni posao kako bih sebi mogla da priuštim neke stvari. Kada mi se desila slava svoju pojavu sam unovčila slikanjem za časopise, učestvovanjem u rijaliti programima, pojavljivanjima u noćnim klubovima gde me plaćaju između 300 i 1000 evra. Nedavno sam za nekoliko sati snimanja reklame uzela lepu sumu, pojavila sam se na Sajmu venčanja i sav novac koji sam godinama zarađivala sam uložila u neke stvari koje bi svaki građanin koji prosečno zarađuje mogao sebi da obezbedi - kaže Dobrojevićeva.

Iako je u poslednje dve godine jedna od najtabloidnijih ličnosti u našoj zemlji, što pokazuju brojke na društvenim mrežama Facebook i Twitter, gde je prati više od 175.000, odnosno 45.000 ljudi, te mnogi misle da je neko "finansira", ona kaže da su to sve obične laži i izmišljotine.

- Ja sam finansijski samostalna devojka i sama sebe finansiram. Imala sam jako dobro plaćen posao u Americi, samim tim što sam hedonista dosta sam i radila da bih mogla sebi da priustim lepe krpice, egzotične destinacije... I da objasnim jednom za svagda, starlete su devojke koje se samo slikaju i poziraju a nemaju konkretno zanimanje i posao. Samim tim što imam svoj posao, zaradu ne mogu biti starleta. Za mene je eksponiranje u medijima i slikanje hobi, i to što vidite je samo jedan mali deo mene i mog života, ali sam imala tu sreću da sam i hobi umela lepo da iskoristim i unovčim. Najtraženija sam devojka za razne angažmane u Srbiji i najbolje plaćena. Zato se i ja lično pitam odakle tim devojkama koje ne rade kao ja i nemaju posao u Americi, novac?! Ja čak i kad sam najviše radila i zarađivala lepe sume nisam sebi mogla da priuštim "Chanel" torbu i tako skupe stvari, a da ne pričamo o luksuznim automobilima, bundama, markiranoj garderobi i egzotičnim putovanjima na desetak dana. Zato mi ne prija što me svrstavaju u isti koš sa srpskim "starletama" i molila bih medije da prestanu sa tim - kaže Stanija, koja naglašava da je od svojih momaka dobijala poklone, ali da je za nju najbitniji gest i pažnja.

- Mogu da kažem da sam od svojih momaka dobijala poklone, ali to nisu bile papreno skupe stvari koje drugi momci ne bi mogli da priušte svojim devojkama. Meni je najbitna pažnja i gest, a sve što se može kupiti novcem za mene nema takvu vrednost - ističe Stanija.

Svet_830_03.06.2013_1_595
Izvor: Opera17
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti