Goca Tržan: Rođendansko slavlje

Goca Tržan: Rođendansko slavlje

Autor: | 07/06/2012

0

Pop pevačica Goca Tržan nedavno je organizovala rođendansku proslavu za svoju mezimicu Lenu u njenoj omiljenoj igraonici „Avantura“. Lepa dama potrudila se oko svih detalja ove male zabave, a njena kćerka uživala je u društvu dvadesetak svojih drugara i drugarica koji su joj doneli zanimljive poklone. Specijalno za ovu priliku izrađena je i torta po zamisli male slavljenice, a pred sam kraj žurke za mališane došao je i Gocin bivši suprug Ivan Marinković koji nije želeo da propusti peti rođendan svoje devojčice.
- Pošto je Lena rođena krajem maja obično slavimo njen rođendan u igraonicama jer nikada ne znamo kakvo će vreme biti i da li će pasti kiša da bi pravili slavlje na otvorenom. Igraonica koju smo sada izabrali mi se jako dopala zbog toga što ima deo za pušače što je roditeljima koji su doveli Lenine drugare veoma odgovaralo  - počinje priču Goca i nastavlja:
- Moja kćerka je bila presrećna zbog toga što je imala mnogo drugara na slavlju sa kojima je mogla da se igra. Nismo želeli da osmišljavamo neke specijalne programe, jer su mališani ipak najsrećniji kada je igraju bez ikakvih opterećenja. Zbog toga su se deca nesmetano zabaljala u igraonici sve do trenutka kada je na red došla torta i duvanje svećica. Tada su svi prešli u prostoriju koja je poput male diskoteke, pevali su sa animatorkama rođendansku pesmicu, a Lena je duvala svećicu.
Pre rođendana, poznata mama i njena devojčica su se potrudile da izaberu odgovarajuću rođendansku tortu, a mala slavljenica je rešila da ona bude ljubičaste boje i da na vrhu ima morsku sirenu sa krunom i nekoliko zvezdica:
- Nekoliko dana smo na internetu gledale fotografije različitih torti kako bi mogle da izaberemo ono što se njoj sviđa. Na kraju se odlučila za ovu sa morskom sirenom koju inače voli, pa su u poslastičari ispunili njenu želju i bila je veoma zadovoljna - kaže Goca koja je kćerki prepustila i izbor haljine:
- Kupila sam joj nekoliko haljina za ovu priliku, a Lena je sama izabrala između njih koju će da obuče.
Petogodišnja devojčica dobila je mnogo zanimljivih poklona od gostiju, a od mame je dobila dar po svojoj želji.
- Deca su joj uglavnom poklanjala igračke, jer su to pokloni kojima se ona stvarno obraduje. Od mene je tražila da joj kupim neki specijalni plastelin sa modlama koji se reklamira na televiziji i od koga deca mogu da prave veoma interesantne figure tako da sam joj ja tu želju ispunila - objašnjava atraktivna pevačica koja je zajedno sa bivšim suprugom Ivanom ugasila svećice na rođendanskoj torti:
- Što se tiče mog bivšeg supruga smatram da nema više potrebe da pričam o njemu i njegovim odlukama jer sam već godinu dana razvedena – bila je kratka Tržanova.
Ona je neposredno pre slavlja rođendana njene kćerke snimila spot za numeru „Volim do kraja“ koju je otpevala sa DJ Šonetom i slovenačkim reperom koji je poznat pod nadimkom Čale Sale:
- Jako sam zadovoljna saradnjom, a verujem da će se i publici dopasti. Tokom leta me očekuje dosta nastupa, ali sam već sa mojom prijateljicom Jelenom Bačić Alimpić i njenom porodicom uplatila letovanje u turskom gradu Antalija tako da ćemo imati vremena i za uživanje - zaključuje atraktivna plavuša. 

Tekst: Ivana Nikolić
Foto: Janko Petković    

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti