Ivana Selakov: Romantika na francuski način

Ivana Selakov: Romantika na francuski način

Autor: | 21/11/2012

0

Pevačica Ivana Selakov nedavno je sa verenikom Predragom Mirkovićem posetila Pariz, a povod njihovog putovanja bio je njen trideset četvrti rođendan. Zaljubljeni par prvi put je bio u gradu svetlosti, gde su proveli romantični vikend i obišli gotovo sve znamenitosti ove metropole. I pored toga što su im na aerodromu izgubili kofer u kome su im bile sve stvari, poznata brineta i njen partner nisu dozvolili da im taj peh pokvari putovanje.
- Kada sam napunila trideset godina, prestala sam da se radujem rođendanima, ali moj Peđa insistira na tome da ga proslavimo. Pošto smo se ranije dogovorili da jedno drugome ne kupujemo poklone tim povodom, trudimo se da tada odemo na putovanje ili da jedno drugo iznenadimo na neki drugi način - počinje priču Ivana za magazin "Hello!".
- Ovoga puta išla sam u Pariz da bih nastupila na „Balkan žurki“, pa je to bila odlična prilika da i moj momak krene sa mnom i da produžimo boravak u Francuskoj. Nažalost, na početku puta desio nam se peh. Naime, zaposleni na aerodromu „Beograd“ nisu ukrcali naš kofer u kome su nam bile sve neophodne stvari. Međutim, tu nije kraj problemima, jer prtljag je stigao sa danom zakašnjenja u Pariz, ali nam ga niko nije dostavilo u hotel. U međuvremenu smo se vratili kući a još nismo dobili kofer. Nadamo se da će se to ubrzo desiti jer nam je tu spakovano mnogo garderobe, moja celokupna šminka, laptop, fotoaparat i punjači sa svih uređaja koje imamo. Ali, uprkos nemilom događaju nismo dozvolili da nam to pokvari raspoloženje.
Rešeni da se lepo provedu, Ivana i Peđa su tokom vikenda uspeli da obiđu gotovo sve znamenitosti francuske prestonice, a najjači utisak na njih ostavio je muzej „Luvr“ i severni deo grada Monmartr, odakle se vidi čitava metropola.
- U slikarskoj četvrti na Monmartru kupili smo sliku Pariza koju je umetnik crtao pred nama. Nedavno smo se dogovorili da sa svakog putovanja donesemo po neki umetnički predmet, pa smo to učinili i kada smo bili u Nemačkoj i Hrvatskoj. Obišli smo gotovo sve istorijske znamenitosti. Nažalost, nismo imali priliku da se svuda slikamo jer nam je fotoaparat bio u izgubljenom koferu, a baterije na telefonima su bile pri kraju, tako da ćemo morati još jednom da posetimo taj grad - kaže popularna dama kojoj se „Luvr“ veoma dopao.
- Iako je bila nedelja i prevelika gužva ispred muzeja, odlučili smo da sačekamo red i vidimo tu riznicu umetnosti. I nismo se pokajali, ostali smo u „Luvru“ otprilike četiri sata i obišli skoro čitav muzej. Naravno, putovanje ne bi bilo potpuno da nismo otišli na večeru u restoranu „Hard Rock“ pošto taj ugostiteljski lanac oboje obožavamo i posećujemo na svakom putovanju ukoliko postoji u gradu koji obilazimo.
Osim što je sa dečkom proslavila rođendan, pevačica je napravila slavlje i za prijatelje, kao i za roditelje.
- Peđa i ja smo bili na putovanju nekoliko dana pre mog rođendana, dok sam na rođennad nastupala u klubu „Kolektiv“, pa sam i tada slavila sa mojom publikom i prijateljima koji su te večeri došli zbog mene. Posle toga, sa momkom sam otišla u Sombor kod svojih roditelja gde slavlje takođe nije izostalo - iskrena je Ivana koja ovoga puta nije imala specijalne želje.
- Sve moje želje, naročito kada je reč o poslu, polako se ostvaruju. Novi kompakt disk „Probijam led“ je u prodaji i zadovoljna sam reakcijom publike, a osim toga već sam dobila dve nagrade - na Festivalu u Kraljevu i od "Melos estrade", dok sredinom novembra idem u Tuzlu gde ću primiti „Oskara popularnosti“. Zbog toga sam ovog puta poželela samo da moji najbliži budu zdravi i srećni i da sve ide svojim tokom kao do sada - kaže na kraju razgovora za magazin "Hello!" talentovana pevačica.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin