Anabela Bukva: Najzad pronašla čoveka svog života

Anabela Bukva: Najzad pronašla čoveka svog života

Autor: | 22/07/2011

0

Anabela Bukva blista od zadovoljstva. Osim uspeha u karijeri i emotivno je ispunjena. Njen četvoromesečni period samovanja završen je u maju kada se upustila u vezu sa Aleksandom - Sašom Nedeljkovićem, jednim od naslednika porodice Karić. Otkako ju je sedam godina mlađi biznismen osvojio, pevačica je, osim kćerkama Luni i Nini, posvećena i izabraniku svog srca. To što ih dele hiljade kilometara, jer on živi u Moskvi, a ona u Beogradu, ne predstavlja im problem da grade odnos pun ljubavi, razumevanja, poverenja i tolerancije. Iako su se pojavile priče da se par nedavno verio i da su započeli pripreme za venčanje u Vili „Jelena“, Anabela kaže da još ne planira odlazak pred matičara. Ipak, sigurna je da je posle dva ljubavna brodoloma, sa Gagijem Đoganijem i Mladenom Radulovićem, pronašla srodnu dušu pored koje želi da dočeka starost.
- Od udaje, bar za sada, nema ništa. Još je rano za tako ozbiljan korak. Ne plašim se ponovnog stupanja u brak, i kada za to dođe vreme, sama ću obavestiti javnost. Neću dozvoliti da neko drugi to radi umesto mene. Saša i ja razmišljamo o zajedničkom životu, ali ne mogu da kažem kada će se to desiti, jer u našoj vezi od prvog dana sve se odvija spontano. Nigde ne žurimo, a sigurna sam da je Saša čovek pored kojeg ću ostariti. U to više ne sumnjam jer je on moja druga polovina. Volimo iste stvari, na isti način razmišljamo, isto se ponašamo u određenim situacijama. Najiskrenije mogu reći da je on prvi muškarac u mom životu kod koga ništa ne bih promenila - hvali Anabela svog izabranika.
Aleksandar i Anabela su neko vreme razdvojeni. Zbog poslovnih obaveza dvadesetdevetogodišnji biznismen se vratio u Moskvu, a to što se ne viđaju dalo je veću draž njihovoj vezi. Tridesetpetogodišnja pop pevačica raduje se avgustu kada će ponovo biti sa dečkom.
- Razdaljina ne utiče na našu vezu. Svakodnevno komuniciramo preko „Skajpa“ i tako razgovoramo satima. To ne radimo samo da bismo se čuli, već uživamo u našim razgovorima. Dešava nam se i da napravimo intimnu atmosferu, da se gledamo dok večeramo ili pijemo vino, kao da smo oboje na istom mestu. Odrasli smo ljudi i dovoljno zreli i dobro nam je poznato da je u današnje vreme teško naći osobu koja ti u potpunosti odgovara, a kada je nađeš, kao što je sa nama slučaj, treba je negovati i čuvati. Nas dvoje funkcionišemo bez problema.
Par je nedavno bio na kratkom odmoru u Orašcu. Da izaberu ovo mesto nadomak Topole uticalo je to što Aleksandar tamo poseduje turistički kompleks. Anabela je oduševljena onim što je njen dečko izgradio i imala je priliku da uživa u velnes-centru, dobroj hrani i prelepoj prirodi.
- Odlično sam se provela u Orašcu. Putovali smo po Srbiji, a odveo me je i na Kosovo, da bi me upoznao sa prijateljima koji tamo žive, a i da bi mi pokazao kraj odakle potiče - kaže Anabela.
Pevačica je veoma srećna i što njene, ali i Sašina kćerka iz prvog braka nisu burno reagovale na njihovu vezu.
- Sašina kćerka za mene je svetinja. Mnogo ga volim i samim tim njegovo dete mi je postalo važna osoba. Sa decom smo se upoznali i pre upuštanja u vezu, jer smo se družili, tako da nisu doživele šok. Oboje su nas deca lepo prihvatila - kaže na kraju Anabela koja će polovinom jula sa mlađom kćerkom Ninom otputovati u Crnu Goru gde će raditi, ali i odmarati se, dok je starija Luna već sa dedom na Hrvatskom primorju, odakle će se pridružiti majci i sestri.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti