Ana Nikolić: Putovanje začinjeno slavljem

Ana Nikolić: Putovanje začinjeno slavljem

Autor: | 11/10/2012

0

Pevačica Ana Nikolić umesto luksuznog partija odlučila je da ove godine rođendan provede na ekskluzivnom desetodnevnom putovanju u okviru koga je posetila Monte Karlo, Marbelju i Rim. Tokom boravka u ova tri prelepa evropska grada, atraktivna brineta se odmorila od mnogobrojnih poslovnih obaveza koje je imala u poslednje vreme, a imala je i dovoljno vremena da sumira utiske o dešavanjima u privatnom životu. Naime, lepa dama je nedavno raskinula veridbu sa crnogorskim biznismenom Draganom Tomovićem, tako da joj je bilo preko potrebno da otputuje i u miru razmisli o svemu što joj se dešavalo poslednjih meseci.
- Bilo mi je prelepo u Marbelji, a još lepše u Monte Karlu. Toliko mi je prijao taj grad da nisam želela da odem. Naročito mi se dopao centralni deo i rado ću se vraćati tamo uvek kada mi to obaveze dozvole - kaže Ana za magazin "Hello!".
Budući da je temperatura tokom njenog boravka u Monte Karlu bila oko trideset stepeni, jedna od naših najpopularnijih pevačica imala je priliku da odlazi na plaže, kao i na prijatne šetnje po centru grada tokom kojih je, zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, mamila uzdahe mnogih prolaznika.
Pošto sve što je lepo kratko traje, posle nekoliko dana Nikolićeva je krenula u Rim, gde ima mnogo prijatelja Italijana. Zbog toga je i odlučila da u večnom gradu proslavi svoj trideset četvrti rođendan. Iako nije želela pompezan parti, društvo joj je priredilo iznenađenje.
- Odlučila sam da rođendan ove godine proslavim u Rimu u društvu dobrih prijatelja koji tamo žive, a koje zbog poslovnih obaveza nemam priliku da viđam često. Te večeri otišli smo u restoran njihove nacionalne kuhinje i bilo nam je vrlo lepo. I pored toga što nisam imala želju za tortom i svećicama, moji drugovi su me iznenadili, tako da sam ipak imala pravo rođendansko slavlje - iskrena je zgodna muzička diva.
Posle zanimljivog putovanja sa koga nosi najlepše uspomene, Ana se vratila u Beograd svojim svakodnevnim obavezama. Njen poslednji singl „Baksuze“ doživeo je nezapamćeni uspeh, pa pevačica mnogo radi, a svaki njen nastup se po pravilu uvek pretvara u odličnu žurku. I publika u Beogradu imaće priliku da Anu sluša na splavu „Bolivud“, gde će održati poslednji koncert u ovoj sezoni. Tom prilikom biće prikupljen i humanitarni prilog za osmogodišnju devojčicu Milicu Jovanović, čiji roditelji sakupljaju sredstva za njenu operaciju u Beču. Popularna pevačica je veoma srećna što je u prilici da pomogne toj devojčici.
- U poslednje vreme sve je više humanitarnih žurki, iza kojih se kriju velike prevare i na kojima se prikuplja novac koji nikada ne završi tamo gde treba. Zbog toga mi je jako važno, kada pristanem da se priključim nekoj takvoj akciji, da pre svega proverim da li je reč o pravom humanitarnom događaju - objašnjava Nikolićeva.
- Pošto sa sigurnošću mogu da tvrdim da će novac prikupljen na „Bolivudu“ otići Milici Jovanović, rado sam prihvatila da budem deo te akcije. Inače, drago mi je kada nekome mogu da pomognem i uvek se rado odazovem istinskim humanitarnim događajima - zaključuje zanosna brineta.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti