Dara Bubamara: Volim promene

Dara Bubamara: Volim promene

Autor: | 08/05/2012

0

Jedna od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji, Novosađanka Dara Bubamara kroz život korača naoružana pozitivnom energijom jer smatra da joj se dobre stvari događaju upravo zahvaljujući tome. Zvezda vedrog duha, čiji je zaštitni znak širok osmeh, ne prestaje da intrigira javnost britkim izjavama i otvorenošću.
Simpatična Dara niže uspehe, njeni koncerti u inostranstvu i u Srbiji rasprodati su nedeljama unapred, i sa lakoćom uklapa poslovne obaveze sa porodičnim životom. Ističe da je presrećna u bračnoj zajednici sa Milanom Kesićem, biznismenom iz Pariza, sa kojim ima trogodišnjeg sina Konstantina. Uvek srdačna i nasmejana, sa uzdahom kaže da joj je teško kada se seti majke Milice koja je preminula prošlog avgusta.
U iskrenom razgovoru za magazin „Hello!“ pevačica, za koju je karakteristična česta promena vizuelnog identiteta, najpre govori o novoj frizuri, dugoj kosi koju je nedavno nadogradila.
- Dopada mi se duga kosa sa pank detaljem kao što je obrijan jedan deo glave. Sviđa mi se da menjam imidž i u tome se ugledam na svetske zvezde. Recimo, Rijana promeni imidž i četiri puta mesečno. Volim kada za sebe mogu da kažem da sam nova Dara, a zadržavam ono staro što je kod mene dobro, a tu spadaju i moje pesme koje su uglavnom hitovi.
Kako se osećate kada promenite nešto na sebi?
- Kada sam počinjala sa karijerom, bilo je drugo vreme. Uz novi album je išla jedna frizura, jedan imidž, jedna naslovna strana u novinama i jedan koncert. Sada vlada hiperprodukcija, svega ima više, i menjam se u skladu s tim. To mi prija, osećam se lepše kada nešto promenim na sebi.
Da li vam smetaju komentari da kopirate Rijanin imidž?
- Igračica koja me prati na nastupima imala je pola obrijane glave pre Rijane. Takvu frizuru tada niko nije imao, pa se može reći da sam kopirala svoju igračicu. Svi mi neki novi trend moramo negde da vidimo. Ne pogađa me ako neko kaže da kopiram Rijanu. Volim komentare, i to bilo kakve, jer to znači da stalno izazivam pažnju iako sam dugo na estradi. Meni je najvažnije da su moji koncerti veoma posećeni i rasprodati, što je za izvođača merilo uspeha.
Postavljate li sebi stalno nove ciljeve?
- Naravno. Trenutno radim duet sa Bojanom Bjelićem, pesma mi se jako dopada. Spot koji ćemo snimati biće visokobudžetni, a muziku i tekst za tu kompoziciju napisali su Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su poznati hitmejkeri. Nisam planirala da radim duet, ali je Bojan divan momak koga znam dugo, a pesma je hit. Pored toga, u maju planiram iznenađenje, snimiću pesmu sa jednim inostranim bendom, za sada ništa od toga ne bih više otkrivala. Pripremam i album koji bi trebalo da bude objavljen u septembru, a autor tekstova je Marina Tucaković.
Kako su reagovali vaš suprug i sin na promenu frizure?
- Obojica su naviklana moje promene imidža. Kosta ne reaguje na nove frizure. Kada sam se ofarbala u crno, mirno mi je rekao kako su i njega tog dana ošišali u vrtiću. Dete ne primećuje dužinu kose, a Milanu sam slađa s kratkom kosom, ali me podržava u svim odlukama, jer zna da je to sastavni deo mog posla.

Intervju: Nadežda Jokić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin