Dara Bubamara: Porodični odmor na Jadranu

Dara Bubamara: Porodični odmor na Jadranu

Autor: | 24/07/2012

0

Simpatična pevačica Dara Bubamara sa porodicom je bila na odmoru u Crnoj Gori i u Hrvatskoj. Poznata Novosađanka je sa suprugom, biznismenom Milanom Kesićem i sinom Kostantinom ovog leta izabrala hotel "Maestral" kao bazu, odakle je porodica gliserom obilazila mnoga obližnja mesta. Istraživanje obale Jadrana brodom posebno se dopalo Konstantinu, koji je na letovanju naučio da pliva.
Uvek vesela Novosađanka je sa najmilijima bila smeštena u Pržnu, ali je tri dana sa sinom i suprugom boravila u Dubrovniku, gde su posetili prijatelje.
- Bili smo smešteni u Pržnu, u hotelu "Maestral" koji mi odgovara u potpunosti i zbog brojnih sadržaja za decu. Sa nama je bila cela moja i Milanova porodica. Na početku odmora nastupila sam u Budvi, a posle sedmodnevnog lenčarenja na plaži morala sam na put u Bosnu, gde sam imala nekoliko zakazanih nastupa. Potom sam se opet vratila u Crnu Goru, gde sam nastavila odmor sa najmilijima. Dok smo boravili na Crnogorskom primorju, suprug, sin i ja iskoristili smo priliku da na tri dana otputujemo u Dubrovnik kod Milanovog prijatelja. Bilo je divno šetati se ulicama starog grada u Dubrovniku i osetiti neponovljivu atmosferu koju taj grad ima - raspoloženo na početku razgovora za magazin "Hello!" kaže atraktivna pevačica, koja je u maju proslavila trideset šesti rođendan.
Neposredna i iskrena, Dara priznaje da joj je odmor bio veoma potreban zbog brojnih obaveza koje je imala u poslednje vreme, ali i da joj nije bilo teško da prekine porodični odmor zbog koncerata koje je imala zakazane u Bosni.
Gliserom su svakodnevno obilazili razna mesta, plaže i uvale što je za nju predstavljalo divan provod.
- Kosta je posebno bio oduševljen vožnjom brodićem, tražio je da on vozi gliser. Da bismo mu udovoljili, dozvolili smo mu da drži volan glisera, naravno dok je motor bio isključen, i fotografisali smo ga, što je naročito želeo. Na ovom letovanju Kosta je bio ushićen i veoma ponosan što je naučio da pliva bez mišića, koje više nije stavljao od onog trena kada je naučio da se sam održava na vodi - sa osmehom na licu govori Dara o njenom troipogodišnjem jedincu.
Pevačica snažnog vokala ističe da je uživala na moru, najviše u kupanju i sunčanju, ali da joj je bilo zanimljivo da sa porodicom krstari obalom i obiđe što više mesta. Ipak, na nju je snažan utisak ostavila poseta Dubrovniku.
- Grad je stvarno prelep. Kosti su se veoma dopale gradske zidine, gotovo dva kilometra duge. Od prijatelja smo saznali da su one najbolje očuvane zidine na svetu. Takođe nas je fasciniralo saznanje da su dubrovačke zidine četvrte po dužini na svetu i treće u Evropi. Šetali smo se Stradunom, gde smo se najviše fotografisali, mada je savršenih mesta za slikanje bilo na pretek. Prelepa arhitektura nas je impresionirala - Dara prepričava svoje utiske i ističe kako joj se dopao "Porto Montenegro" u Tivtu.
- Volim Crnogorsko primorje jer nam je blizu, i što je zgodno da se na letovanju okupi šira familija sa mališanima. Boraviću u Pržnu do nastupa u budvanskoj diskoteci "Trokadero", koji je zakazan za 28. jul. Posle toga sa porodicom ću otići u Grčku, na Halkidiki. Tamo ćemo boraviti od 2. do 10. avgusta. Sa Milanom ću na letovanju proslaviti godišnjicu braka u prelepom i udobnom hotelu u Sitoniji - sa radošću u glasu završava pevačica, čiji je harmonični brak sa Milanom Kesićem sklopljen pre četiri godine u novosadskoj Sabornoj crkvi, dok je svadbeno veselje za šest stotina zvanica upriličeno u hotelu „Park“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti