Tanja Savić ponovo uživa u čarima roditeljstva

Tanja Savić ponovo uživa u čarima roditeljstva

Autor: | 16/07/2012

0

Otkako je u australijskom biznismenu srpskog porekla Dušanu Jovančeviću pronašla srodnu dušu,folk pevačici Tanji Savić dešavaju se  samo lepe stvari. Zbog velike ljubavi prema suprugu pre dve godine je napustila Srbiju i preselila se na „Gold Kost“ u Austaliji, gde je zasnovala porodicu. Sreću zbog emotivne stabilnosti pre godinu i po dana uvećalo je rođenje sina Maksima, a radost porodice Savić-Jovančević sada je veća jer je stigla još jedna beba. Simpatična crnka je 30. juna u porodilištu na „Gold Kostu“ rodila sina. Sreću što je po drugi put postala majka Tanja je podelila samo sa roditeljima, dok je radostan događaj javno obelodanila tek nekoliko dana kasnije, kada je napustila porodilište.
- Hvala na čestitkama. Tanja i beba su dobro - kratko je rekao za magazin „Hello!“ pevačicin suprug Dušan.
Sve vreme trudnoće Tanja je imala pomoć i podršku svog partnera, a tako je bilo i na porođaju. Dušan je, kao i kada im se rađao stariji sin, bio u bolničkoj sali i snimao dolazak na svet još jednog svog naslednika. I ovoga puta presekao je pupčanu vrpcu. Najuspešnija „zvezda Granda“ porodila se prirodnim putem, a iz bolnice je izašla posle tri dana. Kod kuće ju je sa radošću dočekao jednoipogodišnji Maksim koga su roditelji pripremili za dolazak još jednog člana porodice. Tokom trudnoće sin je mami stalno ljubio i mazio stomak, ali je još mali da razume šta se zbilja dešava. Tanji i Dušanu sada je najvažnije da se Maksim ne oseti zapostavljenim zbog novog člana porodice i trude se da ni u jednom trenutku ne osetiljubomoru. Svakodnevno razgovaraju sa njim i uče ga da je brat osoba koju treba da voli najviše na svetu i da će uskoro moći da se zajedno igraju.
Dušan je rođenje bebe proslavio sa svojim roditeljima i prijateljima, a slavilo se i u domu Tanjinih roditelja Slaviše i Živane u selu Radinac kod Smedereva. Baka i deda jedva čekaju da beba ojača kada će Tanja sa decom doći u Srbiju. Taj dan nestrpljivo očekuju i pevačicina sestra Biljana i brat Tomica.
- Porođaj je prošao u najboljem redu. Dušan nam se javio čim se Tanja porodila. Ime još nisu odabrali, ali za to imaju vremena. Ovde je veliko slavlje, svi smo presrećni - kaže Biljana Savić, Tanjina mlađa sestra.
Lepa folk pevačica i njen suprug nisu želeli da saznaju kog je pola beba, ali su imali osećaj da će im drugo dete biti kćerka. Zato su smišljalisamo ženska imena. Inače, Tanja je priželjkivala devojčicu, ali joj ovog puta želja nije uslišena. Svojevremeno je izjavila da će rađati decu sve dok ne dobije kćerku.
-Svakako bih volela da imam i kćerku, tako da ću se truditi sve dok ne rodim žensko dete - izjavila je folk pevačica.
Pevačica čiji povratak fanovi jedva čekaju posvetila se porodičnim obavezama. Planira da se u Srbiju vrati na jesen kada će objaviti singl „Hotel izgubljenih duša“. Pesmu je snimila prošle godine kada je boravila u Srbiji. Tada je planirala da objavi singl, ali ju je trudnoća omela u planovima i ona se sa porodicom vratila u Australiju. Saznanje da je u drugom stanju bio je i spas njenog braka. Tokom boravka u rodnoj zemlji Tanjin odnos sa suprugom zapao je u veliku krizu. Mediji su danima izveštavali o svađama bračnog para, opsedajući kuću Savića, zbog čega je Tanja bila ljuta i povukla se u ilegalu. Danima je odbijala kontakt sa novinarima, a iz kuće je izlazila samo kada je imala neodložene obaveze. Tek posle vesti da će se po drugi put ostvariti kao roditelji, simpatična crnka je u javnost izašla sa svojim suprugom. Nasmejani, kao da samo nekoliko dana pre toga nisu prošli buran period, objavili su da čekaju bebu i da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu.
Kada se vrati u Srbiju, Tanja će se useliti u svoju novu kuću koju je kupila na Zvezdari, a veliku pomoć imaće u svojoj porodici, naročito od sestreBiljane, sa kojom je do preseljenja u Australiju bila nerazdvojna.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti