Dara Bubamara: Slavlje za odabrano društvo

Dara Bubamara: Slavlje za odabrano društvo

Autor: | 04/06/2012

0

Folk pevačica  Dara Bubamara nedavno je u društvu supruga, biznismena Milana Kesića, trogodišnjeg sina Koste i najbližih rođaka i prijatelja, proslavila svoj trideset i šesti rođendan. Umesto velike žurke, kako je do sada obeležavala taj važan datum u svom životu, crnokosa sosa se ovog puta odlučila za nešto intimnije slavlje jer je u avgustu prošle godine izgubila majku Milicu. Kao idealno mesto za parti odabrala je restoran „Jastog“ u Novom Sadu koji je te večeri bio na raspolaganju samo njenim gostima, a i pored toga što se trudila da ovog puta organizuje druženje za što manji broj ljudi, imala je čak pedeset zvanica.
- Do sada sam uvek pravila velike rođendanske žurke, ali kako sam sada napunila trideset i šest godina, a prošle godine sam ostala bez majke, smatrala sam da nije vreme za velika slavlja. Zato sam pozvala samo najuži krug prijatelja, kumove i blisku familiju, a specijalno za tu priliku iz Pariza su došli i roditelji mog supruga  – počinje priču Dara i nastavlja:
- Odlučili smo se za restoran u koji volimo da odlazimo, a oni su doveli i tamburaše koji su nam uveselili veče. Najrazigranije je naravno bio moj sin Kosta koji je čitave večeri igrao uz muziku. On je čak u jednom trenutku tražio od orkestra da mu svira moju duetsku pesmu sa Bojanom Bjelićem „Pogledom te skidam“, ali smo mu objasnili da to nije moguće. Inače, tamburaši za mog tatu pevali „Za Milicu“ jer se tako zvala moja mama.
Atraktivna zvezda je želela da svi njeni gosti uživaju u hrani koju vole, pa je sa menija restorana svako naručivao šta želi, a torta je bila od čokolade.
- U trenutku kada su izneli tortu, moj suprug i sin su mi predali njihov poklon. Reč je o ogrlici od specijalnog rozi zlata na kojoj je bubama ukrašena crnim i belim dijamantima i rubinima. Taj vredan komad nakita, Milan je naručio da se izradi specijalno za mene u Parizu kod čuvenog juvelira Edouarda Nahuma koji je poznat po tome što je radio za mnoge svetske zvezde poput Madone i Kris Brauna. Iako mi skupoceni pokloni ne znače mnogo, jer mi je u životu najbitnije zdravlje moje porodice, taj gest me je jako dirnuo pošto je u pitanju bubamara – moj zaštitni znak – objasnila je Dara koja je dobila još mnogo lepih darova te večeri:
- Zaista sam dobila predivne poklone. Mnogi gosti su me pre rođendana pitali šta bi mogli da mi kupe što već nemam, pa su zato pribegavali originalnim idejama i darivali mi uglavnom jako zanimljive poklone koji su me mnogo obradovali.
Nakon ovog malog slavlja, poznata dama je ponovo imala razloga za veselje jer je njen spot za pesmu „Pogledom te skidam“ veoma dobro prihvaćem kod publike na popularnom sajtu „You Tube“.
- Mislim da je to najbolji spot u mojoj karijeri i veoma sam srećna što je dobro prošao kod publike. Osim toga, i pesmu sa radila sa Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem sa kojima do sada nisam sarađivala, ali smo se toliko lepo složili da planiram da oni budu autori većine pesama na mom novom albumu koji želim da objavim krajem godine – iskrena je simpatična Novosađanka koja će tokom leta i raditi i odmarati:
- Imam mnogo zakazanih nastupa, ali svakako ću jedan deo leta provesti u Parizu sa suprugom i naravno otićićemo zajedno na more. Za sada još nismo izabrali destinaciju na kojoj ćemo se odmarati, ali i to ćemo ubrzo učiniti – zaključuje Dara. 

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti