Dara Bubamara: Na porodičnom letovanju

Dara Bubamara: Na porodičnom letovanju

Autor: | 16/08/2011

0

Kineska poslovica „Nemoj ništa previše da želiš, možda ti se to i ostvari“ mogla bi da se odnosi na sreću koju Dara Bubamara ima otkad je upoznala supruga. Bajkovito venčanje novosadske pevačice sa Milanom Kesićem, biznismenom iz Pariza, koje je pre tri godine upriličeno u novosadskom hotelu “Park”, izazvalo je veliku pažnju javnosti i proglašeno za jedno od najspektakularnijih kod nas. Skupocena venčanica sa potpisom Elije Saaba, kočije, vožnja svatova u limuzinama, impresivni vatromet i torta od gotovo sto kilograma samo su neki od razloga što je ovo svadbeno veselje u medijima nazivano „venčanjem decenije“.
Dara je od početka veze sa Milanom blistala od sreće, a vrhunac njihovog skladnog odnosa, a potom i harmoničnog braka, bio je rođenje sina Konstantina. Bračni par vodi vrlo dinamičan život, često putuju zajedno i pri tom oboje imaju uspešne karijere koje ne zapostavljaju. Godine njihove sreće se nižu bez svađa i trzavica, a nedavno su obeležili treću godišnjicu braka u Budvi, gde letuju sa sinom. Dok među poznatima neko vreme već vlada očigledna kriza u bračnim odnosima, zvezda poznata po mladalačkoj energiji i njen suprug uživaju u bračnoj idili.
Dok pevačica za magazin „Hello!“ s ljubavlju govori o svom suprugu, ne može da sakrije iskre radosti zbog divnih gestova svoje jače polovine. Dan kada se zaklela na večnu ljubav Milanu, 3. avgust, Dara je provela igrajući se sa Konstantinom, a uveče je sa suprugom otišla na intimnu večeru. Tom prilikom muž joj je poklonio impresivan dar.
- Preko dana smo Milan i ja želeli da se posvetimo sinu, pa smo se igrali sa njim na terasi vile koja je u sklopu budvanskog hotela u kome smo smešteni. Osoblje je bilo veoma ljubazno, pa nam je organizovalo prelepo posluženje pored bazena. Veče je bilo rezervisano samo za nas dvoje, uz večeru i belo vino. Naravno, nazdravili smo uz šampanjac za tri divne godine koje smo proveli bez ikakvih svađa i većih trzavica.
Poznate ličnosti sve više se razvode. Izgleda da ste vi imali sreće?
- Ne bi trebalo nešto trpeti zarad održavanja braka. Danas je teško održati zajednicu. Dok se Milan i ja volimo i lepo slažemo bićemo zajedno jer sve lepo funkcioniše. To što neki nisu imali sreće ne bi trebalo da ih obeshrabri, možda će u sledećem braku naći srodnu dušu. Milan i ja delimo mišljenje da je brak svetinja, i oboma nam je na prvom mestu.
Kada se posvađate, ko prvi popušta?
- On me ostavi da se svađam sama sa sobom. Kada se unervozim, prosto me ignoriše ili se nasmeje i ne obraća pažnju na ono šta pričam. Različitog smo temperamenta, on je voda a ja vatra, i zato sjajno funkcionišemo.
Trenutno ste na letovanju u Budvi sa sinom?
- Došli smo sa sinom jedan dan pre naše godišnjice. Iako je sa nama pošla i Milanova tetka, da bi nam pomogla oko Koste, ne odvajamo se od njega. On je naše najveće bogatstvo. Petnaest dana ćemo biti ovde, a ja ću imati dva koncerta koja smatram izlaskom. Posle porodičnog odmora Milan i ja ćemo otputovati u Grčku gde ćemo biti sami. Isplanirali smo da letujemo na Halkidikiju, u rizortu „Sani Bič“. Posle toga ćemo na nekoliko dana svratiti u banju Vrujci, u vikendicu Milanovih roditelja, ali sa sinom jer on obožava da se kupa u bazenima hotelskog kompleksa.
Izgleda da ste Milan i vi sve kraće razdvojeni. Planira li da svoje poslove preorijeniše na Srbiju?
- Naši rastanci su sve kraći jer se mnogo uželimo jedno drugog. Suprug me veoma podržava kada je reč o mojoj karijeri, pomaže mi kontaktima sa značajnim evropskim producentima. Milan još ima poslove u Parizu, nastaviće da se bavi izdavanjem nekretnina, pariskih restorana i hala, koje su u njegovom vlasništvu. Nema radno vreme i isplate zakupa mu redovno stižu, pa može da se kreće kuda hoće.

Poznato je da vas Milan uvek iznenadi poklonom za važne datume. Da li je tako bilo i ovog puta?
- Jeste, ali je za ovu godišnjicu prevazišao sebe. Naručio je da se moj poklon ranije napravi za ovu prigodu.
Je li tačno da je reč o gliseru dugom dvanaest metara?
- Neumesno je da ističem te stvari u javnosti, da se razmećem poklonima u vreme ekonomske krize. Ne bih volela da napravim time pogrešnu predstavu o sebi. Pored ljubavi koju dobijam od Milana materijalne stvari mi nisu bitne. Ipak, imam sreću da je moj suprug i izuzetno galantan, pa me je ovog puta stvarno oborio s nogu. U pitanju je brod-gliser „Key Largo 36“, koji ima dve duple kabine za četiri osobe.
Koji su vam planovi za budućnost?
- Odustali smo od izgradnje kuće na Fruškoj gori jer sada nismo u „mirnoj“ životnoj fazi. Plac nećemo prodavati, a kuću možemo da sagradimo kasnije, kada budemo željni mira. Sada bismo kupili plac na Crnogorskom primorju kako bismo sagradili „letnju bazu“. Nameravamo da u budućnosti provodimo po dva meseca na moru.
Nedavno je u javnosti objavljeno da vam je pozlilo posle nastupa.
- Malo me je zaboleo stomak od napora, pre koncerta sam imala lagan obrok, pa je verovatno i to uticalo jer nisam imala energije. Popila sam lek i kada sam se odmorila, bilo mi je bolje. Inače, liniju održavam tako što pazim šta jedem. Kada vidim da sam dobila neki kilogram, nekoliko dana jedem samo voće i povrće.
Voli li Konstantin vodu?
- Obožava, voli da zaranja u vodu, po čitav dan je u moru. Čim ustane, traži da odmah ode na plažu. Izgledom sve više liči na Milana, dok je po temperamentu „preslikana“ verzija mene.
Nedavno ste se u Budvi družili sa Acom Lukasom, sa kojim ste ranije imali sukobe?
- Sa bivšim estradnim „neprijateljem“, koji mi je od kada smo se pomirili prijatelj, družila sam se ovih dana na moru. Videli su me i sa Milom Đukanovićem pored bazena, i on je moj prijatelj. Deset godina se družim sa njim i njegovom suprugom. Pevala sam na njihovim privatnim proslavama. Srdačno smo se pozdravili i poljubili kada smo se sreli pored bazena i malo porazgovarali.
Da li ste s vremenom postali probirljiviji prilikom izbora društva?
- Da. Milan ne voli da sluša folirantske priče i vodimo računa s kim provodimo vreme. Sveli smo krug prijatelja na minimum. Kod sebe primećujem da sve manje vremena provodim sa društvom. Non-stop sam sa suprugom i sinom. Danas više čovek ne može da zna ko mu je pravi prijatelj i kome može da veruje.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti