Dara Bubamara: Provod za pamćenje

Dara Bubamara: Provod za pamćenje

Autor: | 06/06/2011

0

Dara Bubamara, koja mladalačkom energijom osvaja sve oko sebe, sa turneje koju je imala u Sjedinjenim Američkim Državama vratila se prepuna utisaka i donela je važnu odluku. Budući da joj je sin Kosta pretposlednjeg dana turneje toliko nedostajao da se rastužila, odlučila je da ga na sledeću dužu turneju povede sa sobom. Tokom petnaestodnevnog boravka u Americi društvo joj je pravio suprug Milan Kesić koji tamo ima mnogobrojnu rodbinu. Novosađanka, koja je drastično smršala i promenila frizuru, održala je pet velikih koncerata u Atlanti, Sent Luisu, Njujorku i Čikagu. Za magazin „Hello!“ Dara kaže da je na put krenula sa velikom ekipom saradnika, među kojima su bili i članovi njenog benda.
- U Čikagu Milan ima braću i rođake, pa su nas od jutra do mraka vodili po najboljim mestima za izlazak, a išla sam i u šoping. Potpuno sam obnovila garderobu, a i sinu sam kupila mnogo lepih stvari. Vreme nas je poslužilo, pa smo išli i na plažu - kaže pevačica koja je bila prijatno iznenađena što je na njenom koncertu u Sent Luisu u publici bio veliki broj Amerikanaca.
Dara je 21. maja u Čikagu proslavila trideset peti rođendan. Ručak u poznatom restoranu „Cite“, smeštenom na sedamdesetom spratu zgrade „Lake Point Tower, organizovao je Milanov brat, uspešni biznismen. Inače, ovu zgradu u Čikagu proslavili su Opra Vinfri i Majkl Džordan, jer su tu nekada stanovali.
- Brat mog supruga, koji se takođe zove Milan i preziva Kesić, organizovao je proslavu mog rođendana u luksuznom restoranu „Cite“, koji se nalazi na sedamdesetom spratu, sa koga se pruža najlepši pogled na grad. Enterijer je vrlo otmen, sa nameštajem od bele kože, ljubaznim osobljem i brojnim gastronomskim specijalitetima. Sve to je doprinelo da ovu proslava bude nezaboravna. Pedesetoro ljudi bilo je pozvano na moj rođendan. Osim nas iz Srbije, zvanice su bile i mnogi Milanovi prijatelji i rođaci iz Amerike.
Iako Dara nije želela poklon od supruga za rođendan, jer smatra da ima sve što joj treba, Milan joj je kupio novčanik i naočare brenda „kartije“.
- Te večeri sam, posle rođendanske zabave, održala koncert na kojem je provod bio spektakularan, a posle nastupa ostali smo još dugo da se provodimo. Ipak, pretposlednjeg dana sam baš bila tužna što Kosta nije sa mnom, iako sam znala da ima sadržajan provod u Parizu. Kada sam čula sina da me preko telefona pita kada ću doći, rasplakala sam se i tražila sam da ga Milanova tetka hitno dovede u Novi Sad iako je trebalo da ostane u Parizu još jednu nedelju. Kosta je stigao kući jedan dan posle mene i naš susret je bio veoma dirljiv. Odlučila sam da ću ga sledeći put povesti sa sobom na turneju, jer ne mogu da podnesem da smo razdvojeni duže od desetak dana.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti